Pár gondolat a flexibilis ledfal modulokról

A flexibilis vagy más néven hajlékony / rugalmas LEDfal moduloknak más megjelenése és tapintása van, mint a hagyományos LEDfal moduloknak. Külső borítása gumiból készül és a LEDfal modul mindkét oldalán szigetelőanyag van, amely rendkívül rugalmas. Ezt az anyagot úgy tervezték, hogy rendkívül ellenálló legyen és elviseljen például több irányú hajlítást, legyen szó kereszt vagy hosszirányú deformitásról. Ez a tulajdonság kiváltképp fontos olyan helyszíneken, ahol a LEDfal modult nem csak egy ponton hajlítjuk. Ez egy nagyon képlékeny anyag, amely számos alakot kaphat, beleértve a hengeres alakot is. A gumírozott anyagnak, továbbá a LEDfal modul belsejében található innovatív alkatrésznek köszönhetően a felexibilis LEDfal modulok tökéletesek a kreatív telepítésekhez. A felexibilis LEDfal modulok lenyűgöző látványt nyújtanak még a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben is, legyen szó kültérről vagy beltérről. A flexibilis LEDfal modulok csupán 5mm vastagságúak, így a legszűkebb helyeken is installálható.

Karbantartása: 

A karbantartása egyszerű, a LEDfal modulok mágneses rögzítésének köszönhetően pár másodperc alatt hozzáférhető és javítható. A széles formaválaszték, méret, szín és pixeltávolság következtében számos szabálytalan alakzat megépítése lehetséges, mint például körök, oszlopok, ellipszisek, háromszögek és gömbök, a megvalósításnak csak a képzelet szab határt.

Rögzítése:

Rögzítését 99%-ban csak mágnessel tudjuk megoldani. Amennyiben a ledfalnak egy henger alakot kell felvennie, ráadásul ha a henger alak olyan méretű, hogy nem férünk hozzá a modulok hátoldalához, akkor képtelenség csavarral rögzíteni. Csavarral csak abban az esetben tudunk ledmodulokat rögzíteni egy tartókonzolhoz, ha kényelmesen hozzáférhető a led modulok hátoldala. A felexibilis / hajlékony modulok is több felbontásban készülnek, döntő többségét jelenleg még beltéren alkalmazzák.   

Ledfal / videófal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Garancia | Szerviz