„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

 

A LED poszter / VIDEÓ poszter termékek azzal a céllal készülnek, hogy könnyen mozgatható, igény esetén gyorsan variálható felületű rendszert tudjunk alkotni belőlük, valamint a tetszőleges tartalmat egy gombnyomással változtathassuk, amikor és ahányszor akarjuk!

 

led poszter

 

Könnyedén mozgatható, exkluzív kialakítású, fotók és videók megjelenítésére alkalmas marketing eszköz a LED poszter!

 

A LEDmobilabb megoldás

A totemek egy kerekekkel ellátott talpon helyezkednek el, így mozgatásuk roppant egyszerű, nem megerőltető. Amennyiben a LED poszter termékeket helyszínről helyszínre szállítanánk nagyobb távolságra, erre az esetre is van megoldásunk. A totemekhez készült gurulós szállító bőröndök garantálják a biztonságos és könnyű szállíthatóságot földön, vízen vagy levegőben.

 

 

LEDfal poszter / VIDEÓfal poszter – a variálható felület méret

A LED poszter termékeket használhatjuk önmagában is, vagy egymás mellé helyezve több terméket egyetlen nagy képernyőként. A totemek úgy lettek kialakítva, hogy egymás mellé helyezve összerögzíthetők, nem kell tartani attól, hogy 2 totem között rés keletkezik, ezáltal nem lesz szép és egységes a videófelület.

 

LED poszter / VIDEÓ poszter – kültérre és beltérre

A LED poszter totemekbe is az egységes méretű és jól bevált 16*32 cm-es LED modulokat építjük. A totemek teljes mértékben vállalkozásra szabhatók, legyen szó kültéri vagy beltéri használatról, kicsi vagy nagy pixeltávolságú LED modulokról. A totem kialakítását csakis Megrendelőink igényeihez igazítjuk.

 

KÜLTÉRI LEDposzter fotó:

led_poszter

 

led_poszter

 

 

Beltéri alkalmazás – kevés természetes fényű helyiségek: 

Beltéri használatra, ahol kevés természetes fény éri a digitális LED poszter -t, a 2,5mm pixeltávolságú beltéri LED modulból épített terméket ajánljuk.

A 2,5mm pixeltávolságú, más néven P2.5 LED modul, a legelterjedtebb beltéri LED modul Európában. Magyarországon is erre a termékre esik a legtöbb választás. A pici pixeltávolságnak = nagy felbontásnak köszönhetően, már minimális távolságból nézve a LED poszter terméket, gyönyörű vizuális élményt kapunk.

A beltéri P2,5 LEDposzter felbontása: 768*256 pixel

A beltéri LED modulok fényereje általában max. 800 cd. Ez a fényerő megegyezik az otthonunkban megtalálható televíziók fényerejével. Amennyiben a 800 cd fényerővel bíró termékünket nagy mennyiségű természetes fény és / vagy napsütés éri, a LEDposzterre feltöltött tartalom nem lesz megfelelően látható, vagyis marketing szempontból nem sokat ér.

 

Beltéri alkalmazás – kirakatban elhelyezve, utcára reklámozva: 

Amennyiben a LEDposzter -t beltéren, de kirakatban, ablak mögött szeretnénk alkalmazni, célszerű kültéri LED modulokból épített terméket választani. Egy kültéri LED modul fényereje 4500 cd, ellenben a beltéri LED modul 800 cd fényerejével.

Magyarországon a legelterjedtebb kültéri, nagy fényerővel bíró LED modul pixeltávolsága 3mm. A minimális pixeltávolság, valamint a nagy fényerő ötvözetének eredménye egy igazán patináns, mobil marketing eszköz.

A kültéri P3 LEDposzter felbontása: 624*208 pixel

 

KÜLTÉRI LED POSZTER – kültéri P3 LED modulokkal:

led-poszter-p3-mustafaetterem2

led-poszter-p3-mustafaetterem2

 

BELTÉRI LED poszter – beltéri P2,5 LED modulokkal fotók:

led-poszter-p2,5-belteri1

led-poszter-p2,5-belteri1

 

BELTÉRI LED POSZTER VIDEÓ – BELTÉRI p2,5 LED MODULOKBÓL:

 

 

LEDposzter / VIDEÓfal totemek – egyszerű, könnyen tanulható vezérlő szoftver

A LED poszter termékekre való tartalomfeltöltés történhet WIFI-n vagy UTP kábelen keresztül, továbbá lehetőség van élőképet megjeleníteni HDMI-n keresztül. A szoftver egy WORD alapú vezérlőprogram, amelynek alapos betanulása körülbelül 30 percet vesz igénybe.

 

Van már LEDposzter terméke, de hiányzik róla egy igazán profi marketing anyag?

Segítünk! A LED poszter értékesítése mellett grafikai szolgáltatással is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Van egy elképzelése? Megvalósítjuk!

Nincs elképzelése? Árulja el, hogy milyen tevékenységet szeretne hirdetni LED poszter termékén és bízzon tapasztalatunkban! 🙂

 

Ügyfélközpontú szemlélet – komplex szolgáltatást biztosítunk

 • bizonytalan, hogy melyik LED poszter termékünket válassza? Személy szerint vizuális típus vagyok, szeretem látni az adott termékek közti különbséget mielőtt döntést hozok. Amennyiben Ön is hasonló  beállítottságú, látogasson el hozzánk, tekintse meg termékeinket működés közben. Hozza magával a használni kívánt marketing anyagot és még vásárlás előtt tekintse meg fotóit, videóit a termékre feltöltve!

 

 • kevés az ideje és nem szeretne utazni? Ingyenes kiszállást és helyszíni felmérést biztosítunk Magyarország területén, az Ön által megjelölt helyszínen

 

 • megbízható vállalkozást keres? Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak. HVG, OPTEN, Céginformáció.hu által is megbízható, korrekt vállalkozás vagyunk 2014 óta.

 

 • Ki gyártja a LED poszter termékeket? Termékeinket minden esetben engedéllyel rendelkező villamosmérnök-oktató gyártja, teljeskörű garanciával

 

 • Ki szállítja címre és ki üzemeli be a megrendelt termékeket? A kiszállítást és beüzemelést is személyesen végezzük

 

 • Tudom kezelni a megvásárolt terméket egyedül? A címre szállítás alkalmával telepítjük és alaposan betanítjuk Önnek a vezérlőprogram használatát, mindaddig nem jövünk el Öntől, amíg bizonytalan a szoftver használatában

 

 

 

LED poszter / VIDEÓ poszter – méretek

 • videófelület: 192 cm magas – 64 cm széles
 • több totem összeépítve: 192 cm magas – 64 cm többszöröse széles
 • bruttó, gurulós talppal mért magasság: 200 cm
 • bruttó szélesség: 66 cm
 • bruttó (talp) vastagság: 46 cm
 • Súly: 50 kg

Szállító bőrönd méretei:

 

BELTÉRI LED poszter videó:

 

KÜLTÉRI LEDposzter videó:

 

BELTÉRI KÉTOLDALAS KIVITEL:

 

LED poszter / LED fal / VIDEÓfal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér