Ha LEDfalat bérelnél, akkor válaszd az innovatív LEDutánfutót!

 

Biztosan sokszor hallottad / láttad már LEDfal bérlés témakörben, hogy mobil LEDfal, rentál LEDfal, vagy hordozható LEDfal. Szerintünk az igazán mobil LEDfal az innovatív LEDutánfutó! Az utánfutón található egy 7 méter magasságig kitolható hidraulikus torony, amely 360 fokban képes forgatni a 12 M2, 3*4 méter felületű LEDfalat. A LEDfal az egyik leginkább alkalmazott kültéri, nagy fényerejű P5 (5mm pixeltávolságú) LED modulokból épült.

 

Miért válassz minket LEDfal bérlés területen?

LEDfal gyártás és kivitelezés tekintetében közel 10 éve vagyunk megtalálhatóak a Magyar piacon. Ez idő alatt több ezer termék került legyártásra és felszerelésre. Az általunk gyártott termékek engedéllyel rendelkező villamosmérnök által készülnek. Jogosan teszitek fel magatoknak a kérdést, hogy mindennek mi köze van a bérléshez. Megrendelőink elvárják, hogy a kibérelt LEDfal hibamentesen üzemeljen a rendezvény alatt. A LED utánfutón található LEDfalat is villamosmérnök Kollégánk építette, mérnöki precizitással, nagy odafigyeléssel, hiszen tudjuk, az elégedett Ügyfél a legjobb Ügyfél.

  • nincs traverz kapu költség
  • nincs összeállítási és bontási költség

A hangzásról 2 db. extrém terhelhetőségű, egyenként 1000 watt max. teljesítményű bassreflex formatervezésű hangfal gondoskodik.

A LEDfalon megjeleníthetsz fotót, videót vagy akár élőképet is!

Válassz minket rendezvényekre, kitelepülésekre, falunapokra, esküvőre, különböző versenyprogramokra, LED utánfutónk bérbeadó már 1 naptól, hosszútávra is a legjobb piaci áron. Igény esetén kezelő személyzetet biztosítunk a rendezvény ideje alatt.

 

Fotók / videók:

 

LEDfal bérlés

LEDfal bérlés

LEDfal bérlés

 

LEDfal / VIDEÓfal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér