Az alábbi P8 LED tábla / LED fényújság terméket, 32*256 cm méretben, WI-FI vezérléssel, Győr Városában telepítettük kültérre, a Pátka-Kő Kft. telephelyén. A LED tábla terméket ezúttal nem megszokott módon kellett rögzítenünk, vagyis nem homlokzatra és nem is egy különálló tartókonzolra kellett felszerelnünk, hanem egy gránit tömbre.

 

Miért P8 (8 mm pixeltávolságú) LED tábla termékre esett a választás?

Megrendelőnk mindenképpen teljes színskálás terméket képzelt el a telephelyére, viszont nem szeretett volna 40 cm-nél magasabb LED táblát vásárolni. A termék magasságánál, inkább annak hosszúságát részesítette előnyben. Tekintve, hogy a 40 cm magasságon lehetetlen élvezhető minőségben fotót és videót lejátszani, így az 5 mm pixeltávolságú fotó / videó LED modulok alkalmazása feleslegessé vált. Megrendelőnk célja az volt, hogy LED táblától körülbelül 8-10 méterre közlekedők jól kivehetően el tudják olvasni a feltöltött szöveges tartalmat. Erre a célra a legalkalmasabb LED modulok a 8 mm pixeltávolságú termékek.

 

Miért WI-FI vezérlés?

A telephelyen található iroda és a telepített LED fényújság távolsága körülbelül 20 méter. Megrendelőnk nem szerette volna megoldani az UTP kábel elvezetését, ráadásul a LED tábla terméken található szövegezést havi szinten csupán 1-2 alkalommal változtatják, így felesleges is lett volna a kábelezés. Az USB vezérlés alkalmazását is elvetettük, ha nem feltétlenül muszáj, akkor egy elektromos alkatrészt ne hagyjunk  szabadon úgy, hogy a LEDtábla terméket csapadék éri. Maradt a jól bevált WI-FI vezérlés. Nincs kábelezés, nincs beázási vagy kábelszakadási rizikó. A feltöltendő tartalmat kényelmesen megszerkesztik az irodában, tartalomfeltöltéskor közelebb mennek a laptoppal a LED táblához, csatlakoznak a WI-FI vezérlőegységhez, majd egy gombnyomással feltöltik az előre megszerkesztett tartalmat.

 

Nappal jól látható, éjjel nem vakító a LEDtábla?

A kültéri LEDtábla termékek fényereje körülbelül 3500 cd (ejtsd: kandella), amelyek jól láthatók napsütés esetén is. A LEDtábla mellé biztosítunk egy vezérlő szoftwert, amely segítségével 24 órán belül 6 db tól-tólig időpontot állíthatunk be a számunkra megfelelő fényerővel.

 

P8 LED tábla videó és fotók:

 

p8 led tábla győr

P8 led tábla gyártás győr

Ledfal / videófal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér