Veszprém LEDfal gyártás- Petőfi Színház

 

Negyedik alkalommal jártunk a veszprémi Petőfi Színházban Veszprém LEDfal / VIDEÓfal telepítés céljából. A mostani telepítéssel együtt, 66 M2 LEDfalat szállítottunk Kiemelt Partnerünk részére. Legutóbbi megbízásunk 6 db. 96*96 cm méretű, P3 (3mm pixeltávolságú) VIDEÓfal leszállításáról és telepítéséről szólt. Amíg a korábbi LEDfal termékeket külső homlokzatra kellett felszerelnünk, vagy beltéri rentál (hordozható) VIDEÓfal rendszert kellett leszállítani, a mostani 6 db. VIDEÓfal üvegkirakatokba került.

 

A LEDfal beltéren van, de az utcáról nézik – kültéri vagy beltéri terméket válasszak?

A kérdést sokan teszik fel számunkra, jogosan. Kültéren csak kültéri terméket használhatunk, ellenben beltéren, ahol megvan a lehetőségünk a kültéri termékek használatára. Sok esetben nem csak lehet kültéri terméket használni beltéren, hanem muszáj is.

A beltéri LED modulok felbontása nagyobb mint a kültéri LED moduloké, közelebb helyezkednek el egymáshoz képest a LED diódák, ennek következménye, hogy minimális távolságról is szép vizuális élményben van részünk. Beltéri LED modulok használata akkor javasolt beltéren, ha a helyiséget kevés természetes fény éri, nem tűzi a nap. A beltéri LED modulok fényereje 600-1000 cd között mozog, amíg a kültéri LED modulok fényereje 4000 – 4500 cd. Vagyis: amennyiben vásároltunk egy nagyfelbontású beltéri LEDfal terméket, amelynek gyönyörű képe van, viszont az utcára reklámozok vele, a LEDfal árát kidobtam az ablakon, ugyanis a minimális fényerő végett 0 = nulla marketing értéke van.

A „problémát” felismerték a világ vezető LED modul gyártó cégei is, többek között a QIANGLI gyár is, akiknek mi is viszonteladói vagyunk. Már nálunk Magyarországon is elérhetőek a nagyfelbontású kültéri LED modulok, amelyeket beltéren elhelyezve, de utcára reklámozva, nagy fényerővel tudunk kivitelezni.

A 6 db. 3mm pixeltávolságú VIDEÓfal teleptés esetében sem volt ez másképp. Igaz, hogy a Veszprém LEDfal / VIDEÓfal termékek beltéren, kirakat mögé lettek telepítve, viszont az utcára reklámoznak az autós forgalom, valamint a járdán közlekedő gyalogosok számára. Tekintettel arra, hogy a LEDfal és a járda közötti távolság 1-2 méter közötti, a Petőfi Színház részére is a nagy fényerejű, kültéri, 3mm pixeltávolságú termékeket ajánlottuk. A Veszprém LEDfal / VIDEÓfal rendszerekbe WIFI és UTP vezérlőegységet szereltünk a könnyű és gyors tartalomcsere végett.

A veszprémi Petőfi Színház az egyik legnagyobb Megrendelőnk, hálásak vagyunk, hogy Kiemelt Partnereink közt tudhatjuk Őket.

Köszönjük az ismételt megrendelést!

 

LEDfal / VIDEÓfal fotók:

 

veszprém ledfal

veszprém led fal

veszprém ledfal gyártás

veszprém led fal gyártás

veszprém ledfal építés

 

Videók:

 

 

 

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér