Üzemanyag árkijelző LED fal / LED futófény installálás Mosonmagyaróváron

uzemanyag-arkijelzo-ledfal

Hasonlóan a többi marketing felülethez, az üzemanyag árkijelző LED fal / LED futófény rendszereknek is rengeteget fejlődtek. Funkciójukat tekintve már messze nem csak árakat tudnak kijelezni, hanem egyéb más fontos és hasznos információkat is, akár fotók és videók formájában.

Több funkció = nagyobb forgalom

Az Oranges Oil Companay mosonmagyaróvári telephelyén installált üzemanyag árkijelző LED fal / LED futófény megbízását azzal a céllal kaptuk, hogy tegyük „láthatóvá” az üzemanyag kutat. Fotót és videót nem szerettek volna megjeleníteni, ezért döntésük az egyszínű piros SMD LED modulokra eset. Egy szimpla árkijelző azt a célt szolgálja, hogy az árakat kijelezze. Egy LEDfal / LEDfutófény árkijelző képes statikus szövegek megjelenítésére, 40 különböző effekttel ellátott szövegek megjelenítése, továbbá haladó szövegezés megjelenítésére.

uzemanyag-arkijelzo-led fal

Miért is hasznos tulajdonság a többrétűség?

Miért ne jelenítené meg az árak mellett egyéb tevékenységeit, nyitvatartást, akcióit, szolgáltatásait? Mindezt úgy, a feltöltött tartalmat egy gombnyomással frissítheti. Üzemanyag árkijelző LEDfal /  LED futófény termékeink WIFI-n és UTP-n keresztül is vezérelhetők, válassza az Önnek legkényelmesebb tartalomfrissítési lehetőséget.

Üzemanyag árkijelző rendszereink fotók és videók megjelenítésére alkalmas LED modulokból is kérhetők, továbbá a komplett totem gyártás tekintetében is állunk rendelkezésükre.

 

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

A KORÁD-TRADE KFT. küldetése:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér