Az Extreme Digital Emag kiemelt Partnerünk részéről beérkezett újabb igény, egy Ügyfélhívó LED fal berendezés legyártása volt.

Az ügyfélhívó LED fal / VIDEÓfal gyártásánál figyelembe kellett vennünk, hogy a termék kültéren lesz elhelyezve, átlagosan 4-5 méter távolságról fogják megtekinteni, továbbá azt, hogy HDMI kábelen keresztül kell csatlakozni Megrendelő meglévő rendszeréhez. A fenti paraméterek figyelembevételével, a választás egy 64*96 cm (magasság*szélesség) méretű, P5 (5mm pixeltávolságú), kültéri teljes színskálás LEDfal / VIDEÓfal rendszer termékre esett.

LED fal / VIDEÓfal vezérlés:

A ledfalba egy HDMI vezérlésű videóprocesszor került. A videóprocesszornak és a HDMI összeköttetésnek köszönhetően nem szükséges külön megszerkeszteni a tartalmat. Azt fogjuk látni a ledfalon, amit a monitorunkon látunk. Az Extreme Digital Emag Ügyfélhívó LED fal esetében ez különösen fontos volt. Az általunk gyártott ledfalon ugyan az a tartalomnak kellett láthatónak lenni, mint a bent elhelyezett többi ügyfélhívó berendezésen, ráadásul ugyan abban az időben, szerkesztés nélkül.

LEDfal / VIDEÓfal méret és felbontás:

Méret és felbontás tekintetében elvárás volt, hogy a szabadban várakozók, átlagosan 4-5 méter távolságból szép, olvasható képet kapjanak. Magasság tekintetében a ledfal mérete adott volt, maximum 80 cm-be bele kellett férnünk. A ledfal szélességét a magassághoz viszonyítottuk, figyelembe véve a 16:9 képarányt. A LED fal kerettel növelt mérete végül 71*103 cm lett. Tekintettel arra, hogy a LED falon nem jelenítenek meg videókat, a méretből adódóan az 5mm pixeltávolságú LED modulokkal dolgoztunk. Az 5mm pixeltávolságú LED modulok alkalmasak lennének videók megjelenítésére, viszont a ledfal mérete miatt nem nyújtana szép vizuális élményt. (amennyiben egy 64*96 cm méretű, kültéri  LED falon szeretnénk videókat megjeleníteni szép minőségben, ebben az esetben a P3, vagyis a 3mm pixeltávolságú LED modulok alkalmazása a  megfelelő választás).

 

Ledfal paraméterek:

  • kivitel: kültéri
  • rögzítés: homlokzatra
  • vezérlés: HDMI
  • méret: 64*96 cm
  • pixeltávolság: 5 mm
  • felbontás: 128*192 pixel

 

LED fal videó:

 

LEDfal fotó:

ügyfélhívó led fal

Ledfal / videófal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Garancia | Szerviz