Tiszaújváros LEDfal installálás:

A Tiszaújváros LEDfal / VIDEÓfal rendszer 160*224 cm méretű, 5mm pixeltávolságú, kültéri LED modulokból épített termék. Megrendelőnk, azzal a céllal kereste meg vállalkozásunkat, hogy patináns kialakítású üzlete méginkább észrevehető legyen. Az üzlet infrastruktúráját figyelembe véve, a választás a 160 cm magas és 224 cm széles LEDfal-ra esett, amelyet az egyik, kültéren leggyakrabban alkalmazott 5mm pixeltávolságú LED modulokból építettünk. A LEDfal / VIDEÓfal rendszeren teljes színskálás szövegezések, fotók és videók tudnak megjelenni.

A VIDEÓfal rendszert oda installáltuk, ahol  legtöbb figyelmet kapja. A kültéri homlokzatok tökéletes helyet biztosítanak a LEDfal / VIDEÓfal rendszerek részére. A Tiszaújváros LEDfal frekventált helyszínen található, gyalogos és autós forgalom számára is kitűnően látható. Vezérlése, tartalom változtatása WIFI-n keresztül vagy UTP kábelen keresztül történhet. Megrendelőnk a már jól bevállt WIFI vezérlést választotta. A temékbe épített WIFI vezérlőkártya egyfajta routerként funkciónál, csupán addig szükséges rácsatlakozni a laptopról vagy asztali gépről, ameddig a tetszőleges tartalmat kiküldjük a LEDfal / VIDEÓfal rendszerre.

A Tiszaújváros LEDfal / VIDEÓfal rendszer előnye a hagyományos kültéri reklámhordozókkal szemben, hogy a feltöltött tartalmat bármikor könnyedén cserélhetjük vagy módosíthatjuk. Például amikor egy akciós termék már nem annyiba kerül vagy elfogyott, nem szükséges egy újabb molinót, plakátot gyártatni, nem kell bajlódni az újsághírdetés lemondásával. A feltöltött tartalom videó formátumú is lehet, vagyis a statikus megjelenés helyett mozgó felületet kapunk, amely jóval figyelemfelhívóbb.

Köszönjük a megrendelést valamint a belénk vetett bizalmat, kívánjuk, hogy a termék sok-sok évig üzemeljen és számos Ügyfelet hozzon!

 

LEDfal / VIDEÓfal fotók és videók:

 

ledfal

led fal

videófal

ledfal, led fal, ledfalgyártás

 

LEDfal / VIDEÓfal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér