Tiszakécske LEDfal – Barack Hotel & Spa

A megfelelő méret kiválasztása:

A megfelelő méret és felbontás kiválasztása kulcsfontosságú lehet egy vállalkozás számára. A P5 Tiszakécske LEDfal gyártás előtt Megrendelőnk miliméter pontossággal felmérte azt a felületet, ahova a LEDfal / VIDEÓfal terméket elképzelte. A 220 cm magassá adott volt. 1 db LED modul mérete 16*32 cm (magasság*hosszúság), vagyis a LEDfal magassága a 16 cm többszöröse lehet. A 220 cm magasságba 13 db LED modul fér el, a 13*16 cm = 208 cm. A P5 LEDfal magassága 208 cm + 5 cm keret = 213 cm. A LEDfal magasságához egy olyan hosszúságot célszerű választani, amely méret megfelel a 16:9 képaránynak. A 16:9 képarány megegyezik az otthoni televíziónk méretarányival. A LEDfal 208 cm magasságához szinte miliméterre passzoló hosszúság a 352 cm. A LEDfal méret és a megfelelő pixeltávolságú LED modulok kiválasztása után elkezdődhetett a kültéri LEDfal gyártása.

 

P5 LEDfal gyártás – vezérlési lehetőségek:

Megrendelőink 90%-a a WIFI vezérlést választja. Ennek oka, hogy nincs szükség kábelezésre a laptop és a Tiszakécske LEDfal között, elegendő csatlakozni a routerként funkcionáló vezérlőkártya és egy gombnyomással kiküldeni a tetszőleges tartalmat. A kiküldés egyetlen feltétele, hogy a laptop vagy asztali számítógép és a LEDfal közötti távolság ne haladja meg a 10 métert.

Vannak olyan Megrendelőink, akik folyamatos összeköttetést kérnek a LED vezérlőszoftvert tartalmazó laptop vagy asztali számítógép valamint a LEDfal között. Így volt ez a tiszakécskei Barack Hotel & Spa LEDfal installálás alkalmával is. A LED vezérlőegységet csatlakoztatták a meglévő hálózatukhoz, ennek köszönhetően a nagyobb fájlméretű videókat is pillanatok alatt, bármikor ki tudják küldeni a LEDfalra.

 

LEDfal / VIDEÓfal felhasználási lehetőségek:

Egy LEDfal / VIDEÓfal terméknek nagyon sok felhasználási funkciója van. Felhasználók döntő többsége marketing célokra használja, fotókat videókat, szöveges tartalmakat jelenít termékeiről, szolgáltatásairól. A termálban leginkább videókat, filmeket vetítenek a medencékben pihenő Közönség számára. A 208*352 cm felület, valamint a 416*704 pixel felbontás garantáltan szuper vizuális élményt biztosít egy medencéből történő filmnézéshez. A szuper hangminőséget a termál hangszórói biztosítják a fürdőzők részére.

 

FOTÓK:

tiszakécske videófal

led fal gyártás

ledfal installálás

tiszakécske led fal

 

VIDEÓK:

 

 

 

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér