Szár LEDfal egyedi gyártású gurulós konzolba installálva

Egy újabb önkormányzati megbízás keretében került legyártásra a 144*192 cm méretű Szár LEDfal / VIDEÓfal rendszer. Az 5mm pixeltávolságú, kültéri LED modulból épített VIDEÓfalat egy saját gyártású, kerekekkel ellátott gurulós állványba építettük. Megrendelőnk kérése az volt, hogy tegyük lehetővé a LEDfal könnyű és biztonságos mozgatását épületen belül anélkül, hogy szét kelljen szerelni. A stabil állványra szerelt kerekek könnyed mozgatást és irányíthatóságot eredményeznek, emberi erőfeszítések igénybevétele nélkül. A kerekek fékezhetők, így nem szükséges kikötni, vagy más egyéb módon rögzíteni a VIDEÓfalat.

A Szár LEDfal-at egy WIFI / UTP / AUDIO / HDMI kimenetes videobox vezérli, amely lehetőséget biztosít arra is, hogy a laptopon elindított filmet, meccset, mesét, stb, a LEDfalon nézhessük. A kültéri nagy fényerejű LED modulok alkalmazása lehetővé teszi, hogy ne csak beltéren, hanem kültéren, napsütés esetén élvezhessük a megjelenített tartalmat.

Szár LEDfal FOTÓK:

kerekekkel ellátott, stabil állványba épített LEDfal

 

Szár LEDfal VIDEÓK:

 

 

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér