Solymár LEDfal leírás:

 

Solymár LEDfal / VIDEÓfal installálásunk soron következő helyszíne Solymár. A Hofstädter Nyílászáró Kft. nemrég építette fel új építőanyag kereskedés komplexumát Solymáron. Építőanyagok és szolgáltatások tekintetében is a maximális minőségre törekednek, ezt a Vevő orientált hozzáállást pedig szerették volna az arculat területén is fejleszteni.

 

Solymár LEDfal – lehetőségek és igények – méret és felbontás

Az új arculat kialakításában felvetődött a LEDfal / VIDEÓfal vásárlás ötlete is. A személyes találkozóval egybekötött helyszíni felmérés során felmértük az igényeket, majd mérlegeltük a lehetőségeket. Mindenekelőtt a Solymár LEDfal / VIDEÓfal körülbelüli méretét, valamint a rendelkezésre álló felület nagyságát kellett megállapítanunk. Megrendelőnk mindenképpen egy álló kialaktású LEDfal-ban gondolkodott, amelynek körülbelüli mérete 12 M2. A rendelkezésre álló felület 420 cm magas és 330 cm széles volt, amelyet szerettek volna teljesen beLEDezni. A pontos méretek megállapítását követően a Solymár LEDfal fix mérete 405*325 cm lett.

A méret konkretizálása után egyeztetni kellett a LEDfal felbontását. Minél közelebbről szeretnénk jó minőségben megtekinteni a LEDfal-on megjelenő tartalmat, annál nagyobb felbontású LED modulokból kell megépítenünk a terméket. Megrendelőnk elképzelése az volt, hogy a VIDEÓfal előtt kialakított tárgyaló helyiségből szép vizuális élményt nyújtson a termék. A tárgyaló és a Solymár LEDfal közötti távolság körülbelül 3 méter, ennek tudatában a VIDEÓfalat az egyik legnagyobb felbontású beltéri LED modulból, a 2,5mm pixeltávolságú modulokból építettük meg. A LEDfal felbontása 1600 pixel magas és 1280 pixel széles, amely teljes mértékben megfelel az elvárt igényeknek.

 

Solymár LEDfal Vezérlés

A LEDfal / VIDEÓfal több funkciót tölt be a bemutatóteremben. Elsősorban építőipari projektek, marketing anyagok fotóit és videóit jelenítik meg rajta, másodsorban egy tervező felületként szolgál. A marketinganyag videóinak és fotóinak feltöltése UTP-n és WIFI-n történik. A tervező felület alkalmazása úgy történik, hogy laptop monitorjának képét HDMI kábelen keresztül kitesszük a LEDfal-ra. A laptop és VIDEÓfal kapcsolatának köszönhetően az Ügyfél nem az értékesítő szakember laptopjának monitorján látja kicsiben az elképzelt terveket, hanem akár 12 M2 felületen.

 

Köszönjük a megrendelést!

 

Solymár LEDfal FOTÓK:

ledfal győr

videófal gyártás

videófal

ledfal gyártás

led fal gyártás

ledfal

led fal

 

VIDEÓK:

 

 

 

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér