Poroszló LEDfal gyártás leírás:

A P3 Poroszló LEDfal / VIDEÓfal termékek az egyik legjobb felbontású, 3mm LED középpont távolságú LED modulokból épülnek. Az ára még viszonylag magas a Magyarországon leggyakrabban alkalmazott kültéri P5 (5mm pixeltávolság) LED modulhoz képest. A viszonylagos magas ár ellenére azonban egyre több az érdeklődés a termék iránt. Ennek elsődleges oka, hogy egyre több azon Megrendelőink száma, akik egyszeri beruházásként a minőséget keresik. Nem volt ez másként poroszlói Megrendelőnk esetében sem.

A megfelelő termék kiválasztása:

Megrendelőnknek egy meglévő, fix hely állt rendelkezésre, ahol a magasságot már nem lehetett növelni. A P3 LEDfal / VIDEÓfal termék maximum magassága 101 cm lehetett, ennek megfelelően kellett kiválasztani a felbontást. A LEDfalon videók is megjelennek amelyeknek szép vizuális élményt kell nyújtani már csekély távolságról is. Mindezek tudatában esett a választás a 3mm pixeltávolságú LED modulokra, amelyeket egy 96 cm magas és 576 cm hosszú keretbe építettünk.

P3 LEDfal / VIDEÓfal vezérlés:

A VIDEÓfalba egy WIFI / UTP / HDMI / AUDIO kimenetes LED vezérlőbox került beépítésre. Megrendelőnk hetente egyszer kívánja változtatni a Poroszló LEDfal / VIDEÓfal tartalmát, így a legpraktikusabb vezérlési lehetőséget, a WIFI-n történő feltöltést alkalmazzák az étterem Tulajdonosai.

 

Köszönjük a belénk vetett bizalmat, bízunk benne, hogy a LEDfal / VIDEÓfal rendszer jó szolgálatot fog teljesíteni 🙂

 

Képek és videók:

 

 

poroszló ledfal  ledfal gyártás

led fal építés

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér