Nyíregyháza LEDfal gyártás – leírás

Megrendelőnk azért kereste meg vállalkozásunkat, hogy egy P5 Nyíregyháza LEDfal / VIDEÓfal termékkel még láthatóbbá tegye pizzériáját. A LEDfal-at a pizzéria külső homlokzatára telepítettük. A LEDfal / VIDEÓfal méretét tekintve a kérés az volt, hogy fotók és videók is megjeleníthetők legyenek, de a termék mérete ne haladja meg a 2 M2-t.

P5 LEDfal / VIDEÓfal méret:

Figyelemebe véve a pizzéria Tulajdonosának kérését, a LEDfal / VIDEÓfal mérete a 96*192 cm videófelületű termékre esett. Mérlegelve az infrastruktúra adottságokat, valamint a LEDfal méretét, az 5mm pixeltávolságú LED modulokból építettük meg a terméket, így a felbontás 192 pixel magas és 384 pixel hosszú.

Vezérlés:

A kettő legkedveltebb vezérlési lehetőség a vezeték nélküli WIFI, valamint a vezetékes UTP vezérlés. Megrendelőnk nem szeretett volna kábelt elvezetni az irodában található laptop és a Nyíregyháza LEDfal -ba épített vezérlőegység között, így a választás a vezeték nélküli kapcsolatot biztosító WIFI vezérlésre esett. A WIFI vezérlőegység előnye, hogy nem szükséges meglévő wifi hálózat megléte a helyiségben, a LEDfal-ba épített vezérlőegység egyfajta routerként funkciónál.

 

VIDEÓ:

 

FOTÓK:

Nyíregyháza ledfal

P5 LEDfal / VIDEÓfal

 

P5 LEDfal / VIDEÓfal

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér