LEDfal / VIDEÓfal rendszer installálás – fogászati klinika megbízásából – leírás

 

A fogászat részére telepített Mosonmagyaróvár LEDfal / VIDEÓfal rendszer elsődleges feladata, a fogászati ellátások / szolgáltatások megjelenítése fotók és videók formájában. Megrendelőnk azért kereste fel vállalkozásunkat, hogy méginkább „láthatóvá” tegyük” az amúgy sem kicsi épületet. Megrendelőnk nem talált olyan kültéri marketing eszközt, amely nappali és éjszakai fényviszonyok között is jól látható, továbbá amelyen könnyedén, pár perc alatt módosítani tudja a megjelenítendő tartalmat. A LEDfal-ak VIDEÓfal-ak egyik előnye, hogy a megjelenítendő tartalmat pár másodperc alatt, egyszerűen módosíthatja.

 

Mosonmagyaróvár LEDfal vezérelhetősége:

A LEDfalak többségét WIFI és / vagy UTP-n keresztül lehet vezérelni. A WIFI vezérlés előnye, hogy nem szükséges wifi hálózat megléte a helyszínen / helyiségben, hiszen a LEDfal-ba épített wifi vezérlőegységhez csatlakozva gyorsan és egyszerűen lehetséges a preferált tartalmat kiküldeni. Hátránya – feltéve ha ezt hátránynak nevezzük -, hogy a tartalom kiküldéshez vagy módosításhoz 8-10 méterre szükséges megközelíteni a LEDfal-at. Ekkora a hatótávolsága a LEDfalba épített wifi vezérlőkártyának. Az UTP vezérlés előnye, hogy akár 100 méterről is tudunk tartalmat kiküldeni vagy módosítani. Hátránya viszont, hogy ezt a távolságot kábelezni szükséges. A Mosonmagyaróvár LEDfal -at wifin és UTP-n keresztül is tudja vezérelni a Tulajdonos.

Köszönjük a megrendelést, belénk vetett bizalmat Megrendelőnknek! Kívánjuk, hogy a LEDfal / VIDEÓfal rendszer sok-sok évig üzemeljen hibamentesen!

 

Mosonmagyaróvár LEDfal / VIDEÓfal rendszer fotók és videók:

 

mosonmagyaróvár ledfal gyártás

mosonmagyaróvár ledfal installálás

mosonmagyaróvár ledfal építés

 

LEDfal / VIDEÓfal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér