A modern Medconnexus Gyógyászati Központ ledfal / videófal telepítése 2019 nyarán történt.

Látványos, 4,7 M2 felületű, SMD ledes, full color ledfal /  videófal jeleníti meg a Gyógyászati Központ szolgáltatásait Budapesten, az Üllői úton. A ledfal 5mm pixeltávolságú LED modulokból készült. Az 5mm pixeltávolság lehetővé teszi, hogy fotók mellett videókat is megjelenítsünk a ledfalon. Megrendelőnk kérése az volt, hogy a ledfal már távolról észrevehető legyen, 5-6 méter távolságból pedig éles képet biztosítson az arra közlekedős számára.

Wifi vezérlő egység a ledfalban:

A ledfal kezeléséhez szükséges vezérlő programot ezen alkalommal is laptopra telepítettük. A ledfal és laptop közötti adatátvitel WIFI-n keresztül történik. Sokan tették fel a kérdést, hogy ha wifi vezérlő egységet építünk egy ledfalba, akkor az adott helyiségnek rendelkeznie kell-e wifi-vel. A válasz az, hogy nem szükséges. A kezelő laptopról vagy asztali számítógépről közvetlenül a ledfalba épített wifi jelet biztosító vezérlő egységhez csatlakozunk. A wifi vezérlő egység hatótávolsága körülbelül 10 méter. Amennyiben van választási lehetőségünk, célszerű minden esetben laptopra telepíteni a vezérlő programot mert ha ledfal és a laptop közötti távolság több mint 10 méter, ezáltal nem lehetséges csatlakozni a vezérlő egységhez, a laptoppal közelebb tudunk menni a ledfalhoz. Asztali számítógéppel ez nem lehetséges. Abban az esetben amikor a ledfal és a vezérlő programot tartalmazó laptop vagy asztali számítógép távolsága több mint 10 méter, és nem szeretnénk minden tartalomfeltöltésnél kisétálni a ledfalhoz, az UTP kábeles vezérlési forma a megoldás.

A ledfal és a fényerő:

Figyelembe véve azt, hogy a ledfal a forgalmas Üllői út mellett helyezkedik el, a vezérlő program egyik hasznos tulajdonsága a fényerő állítási lehetőség. A vezérlő program lehetőséget biztosít arra, hogy 1 napon belül több olyan időintervallumot is megadjunk, amikor az 1-100% közötti fényerő skálán meghatározzuk a legoptimálisabbat. Amennyiben a ledfal éjszaka is üzemel, a fényerőt akár 5%-ig is levehetjük, míg szikrázó napsütés esetén 80-90% a javasolt fényerő. A fényerő optimális beállítása nagyban hozzájárul mind a LED diódák élettartamához, mind a villanyszámla csökkentéséhez.

 

Medconnexus Gyógyászati Központ ledfal paraméterek:
  • kivitel: kültéri
  • rögzítés: Megrendelő által biztosított tartókonzolra
  • vezérlés: WI-FI
  • méret: 208*224 cm 
  • pixeltávolság: 4 mm
  • felbontás: 416*448 pixel

 

Ledfal videó:

Ledfal fotó:

Ledfal / videófal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Garancia | Szerviz