LEDfal Veszprém – Petőfi Színház – leírás

LEDfal Veszprém: A veszprémi Petőfi Színház LEDfal / VIDEÓfal berendezést esőben telepítettük, ennek ellenére az installálás jó hangulatban telt.

A 192 cm magas és 320 cm széles Veszprém LEDfal közvetlenül a Színház bejárata felett helyezkedik el. A bejáratnál várakozó Nézőközönség körülbelül 5-6 méter távolságra található a LEDfal-tól. Ez a távolság már ideális ahhoz, hogy szép vizuális élményben részesüljön a Tisztelt Publikum. Az installált LEDfal a fotók és videók megjelenítésére is alkalmas, 5mm pixeltávolságú LEDmodulokból épült. Annak ellenére, hogy egyre gyakoribb a P3 (3mm pixeltávolságú) LED modulok alkalmazása immáron a Magyar piacon is, a legelterjedtebb kültéri LEDfal-ak továbbra is a P5 termékek.

LEDfal Veszprém – vezérlés:

A LEDfal / VIDEÓfal „agya”, egy WI-FI / UTP / HDMI / AUDIO bemenetes vezérlőegység. A vezérlőegység elhelyezésére több lehetőség is van. Beépíthetjük a LEDfal-ba, közvetlenül a LEDmodulok hátoldala mögé, vagy elhelyezhetjük a LEDfal-tól távolabb is. Jelen esetben a vezérlőbox a Színház épületén belül került elhelyezésre, a LEDfaltól körülbelül 10 méter távolságra. A tetszőleges, megszerkesztett tartalom UTP kábelen keresztül, míg az élőkép kiküldés HDMI kábelen keresztül történik a LEDfal-ra.

Köszönjük a megrendelést, valamint a belénk vetett bizalmat a Veszprémi Petőfi Színháznak, bízunk benne, hogy a LEDfal / VIDEÓfal rendszer a legnagyobb megelégedéssel fog szolgálni az elkövetkező években!

Fotók és videók az installálásról:

ledfal veszprém

led fal veszprém

petőfi színház ledfal

 

LEDfal / VIDEÓfal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér