LEDfal Kecskemét – Zafír fürdőszobaszalon – leírás

 

A LEDfal Kecskemét videófal rendszert a Zafír fürdőszobaszalon homlokzatára installáltuk egy régi Partnerünknél Kecskeméten. Megrendelőnk már a harmadik LEDfal / VIDEÓfal terméket rendelte vállalkozásunktól, a Zafír LEDfal megrendelés volt a második. Mindegyik LEDfal 208 cm magas és 416 cm széles, és 5mm pixeltávolságú LED modulokból épült. A VIDEÓfal-at WIFI-n és UTP-n keresztül is tudják vezérelni. A 416*832 pixel (magasság*szélesség) felbontás szuper vizuális élményt biztosít már 5-6 méter távolságból, a nagy fényerejű LED-eknek köszönhetően pedig napsütésben is tökéletesen látszódik.

A kivitelezés alkalmával emelőkosaras autót kellett igénybe vennünk. A LEDfal Kecskemét videófal rendszer mérete, súlya, valamint a felszerelési magasság miatt kosaras autó nélkülözhetetlen volt. A LEDfal / VIDEÓfal termékeink többségénél a felszerelést egy, vagy kettő Kolléga meg tudja oldani létráról. Jelen LEDfal esetében a rögzítéshez rozsdamentes menetes szárakat használtunk a biztonság és stabilitás érdekében. A kisebb méretű LEDfal-aknál elegendő az „L” profil pántokkal történő rögzítés.

A LEDfal Kecskemét videófal rendszeren a fürdőszobaszalon beszállító Partnereinek a marketing anyagai jelennek meg fotók és videók formájában. A LEDfalba épített vezérlőegység saját memóriája 4 GB. A feltöltött tartalom mindaddig a LEDfal-on marad, amíg azt nem módosítják.

Köszönjük, hogy Megrendelőnk ismét vállalkozásunkat tisztelte meg bizalmával! Bízunk benne, hogy LEDfal / VIDEÓfal rendszer termékünk a legnagyobb megelégedésre fog szolgálni az elkövetkező sok-sok évben!

 

LEDfal / VIDEÓfal kivitelezés fotók és videók

 

Zafír LEDfal

Zafír LEDfal

Zafír LEDfal

 

LEDfal / VIDEÓfal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér