LEDfal gyártás Budapest – Opel Wallis – leírás:

Amikor az Opel Wallistól megkerestek bennünket, már rendelkeztek egy régi gyártású LEDfal-al. Megrendelünk szerette volna modernizálni kültéri marketing eszközét egy olyan termékre, amely megfelel a mai modern elvárásoknak. Többek között terveik közt szerepelt az is, hogy az új eszközön meg tudjanak jeleníteni úgy fotókat és videókat, amelyek szikrázó napsütésben is jól látszódnak, továbbá már 4-5 méter távolságról is szép vizuális élményt nyújtson. Ledfal gyártás Budapest. Az elvárások részét képezték továbbá olyan funkciók is, amelyekkel kedvezőbbé tudják tenni a LEDfal energiafelhasználását.

LEDfal energiafelhasználás csökkentés tippek – ledfal gyártás Budapest.

Az új típusú LEDfal-ak / VIDEÓfal-ak fogyasztása minimális a régebbi típusú termékekhez képest. Ennek többek között nagy szerepe van az új típusú LEDdiódáknak. Míg’ a régi diódák az úgynevezett kukorica izzók (DIPled) voltak, a modern dióda típusok az SMD diódák. Ennek ellenére mindenki szeretné még tovább csökkenteni az energia kiadásokat. Mégis miként lehetséges mindez? Ledfal gyártás Budapest.

  • időzíthető ki -és bekapcsolás: 24 órán belül több időintervallumot is beállíthatunk, hogy mikor kapcsoljon ki és be a LEDfal
  • időzíthető fényerő: 24 órán belül több időintervallumot is beállíthatunk, hogy mikortól-meddig milyen fényerővel üzemeljen a VIDEÓfal
  • automata fényszenzor: a lehetőségek közül az automata fényszenzor alkalmazása a legjobb megoldás a villanyszámla csökkentésére, hiszen pár másodperces késleltetéssel alkalmazkodik az aktuális fényviszonyokhoz. Be tudjuk állítani azt is, hogy a fényerő skála ne 0-100 % között változzon, hanem megadhatunk minimum és maximum értéket is. Például ha nem szeretnénk, hogy az éjszakai üzemelés során a fényerő lecsökkenjen 10 % alá, nappali üzemelés során pedig ne emelkedjen 70% fölé, akkor a beállítást követően a fényerő csak 10-70% között „dolgozik”.

 

LEDfal gyártás Budapest képek:

ledfal gyártás budapest

led fal gyártás budapest

ledfal gyártás budapesten

ledfal gyártás budapesten az opel wallisnál

Opel Wallis LEDfal / VIDEÓfal

led fal gyártás az opel wallisnál

 

VIDEÓ teszt:

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér