LEDfal Göd – 224*416 cm kétoldalas LED fal / VIDEÓfal rendszer gyártás

 

A Göd LEDfal / VIDEÓfal rendszert egy forgalmas út mellé installáltuk. Megrendelőnknek több vállalkozása is van. Elsődleges célja a LED fal rendszer üzemeltetésével, hogy vállalkozásai megjelenjenek fotós és videós tartalmak formájában is. A LEDfal -ak legnagyobb előnye a molinókkal, plakátokkal szemben, hogy egymást követően több tartalmat is megjeleníthetünk rajtuk fotók és / vagy videók formájában. Amennyiben valamely tartalom már nem aktuális, egy másodperc alatt törölhetjük. Ugyan ez a lehetőség adott egy feltöltött tartalom módosítása esetén is.

A Göd LEDfal / VIDEÓfal rendszerbe WIFI és UTP vezérlőegységet építettünk. Tekintettel arra, hogy az iroda, ahonnan a LED fal rendszert vezérelni fogják 10 méteren belül helyezkedik el a LEDfal -hoz képest, a tartalomfeltöltést WIFI-n keresztül fogják végezni. A LEDfal -ba épített vezérlőkártya egyfajta routerként funkcionál, csupán a tartalomfeltöltés ideje alatt szükséges rácsatlakozni. A tartalomfeltöltés fotók esetén pár másodperc, videók esetén nagyban függ a videók méretétől, de maximum fél percet vesz igénybe a feltöltés.

 

Göd LEDfal méret és felbontás

A LED fal / VIDEÓfal rendszer 224 cm magas és 416 cm hosszú – kétoldalas, kivitel, amelyet a Magyarországon jelenleg leggyakrabban alkalmazott, 5mm pixeltávolságú, kültéri LED modulokból építettünk. A LED fal felbontása 448 pixel * 832 pixel / oldal. Ez a felbontás teljes mértékben lehetővé teszi, hogy kültéren, 5-6 méter távolságból nagyon szép vizuális élményt kapunk. Az 5mm pixeltávolságú, kültéri, Qiangli LED modulok fényereje 4500 cd, így a LEDfal -ra feltöltött fotók és videók még ragyogó napsütés esetén is kiválóan láthatók.

 

Köszönjük a belénk vetett bizalmat, megrendelést, kívánjuk, hogy a LED fal / VIDEÓfal rendszer hosszú távon üzemeljen és számos Megrendelőt hozzon!

 

FOTÓK:

Göd ledfal

göd led fal

göd ledfal gyártás

göd led fal gyártás

ledfal installálás

led fal építés

 

VIDEÓ:

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér