LED poszter gyártás – a LEDmobilabb digitális megoldás kitelepülésekre, rendezvényekre (is).

 

A Nyíregyházi Egyetem azzal a kéréssel fordult vállalkozásunkhoz, hogy gyártsunk a Részükre olyan hordozható, digitális marketing eszközöket, amely kitelepülések alkalmával tudnak alkalmazni. A digitális LED poszter termékek kimondottan ezzel a céllal készülnek, minden marketing igényt kielégítenek.

A Digitális LED poszter ledfalak mozgatása egyszerű, hiszen mindösszesen 50 kg súlyúak, valamint a 4 db kerék segíti a könnyed mozgatást.

Az Egyetem digitális LEDfalai, az egyik lenagyobb felbontású kültéri, 3 mm pixeltávolságú (P3) LED modulokból készült. A kültéri LED modulok alkalmazására azért volt szükség, mert sok olyan kitelepülése van az Egyetemnek, amely ugyan beltéri rendezvény, azonban sok a természetes fény helyiségen belül, így a beltéri, átlag 600-800 cd fényerő nem elégséges.

A beltéri LED modulokból készült digitális LED poszterrel ellenben, a kültéri modulokkal ellátott digitális LED poszter fényereje 4500 cd. Ez a fényerő nyilvánvalóan sok egy beltéri rendezvényen, viszont szoftveren belül egy gombnyomással lehetőségünk van beállítani a legideálisabb fényerőt digitális marketing eszközünkön.

A Nyíregyházi Egyetem részére gyártott digitális LED poszter ledfalak felbontása 768*256 pixel (magasság*szélesség). A kültéri P3 LED modulokból épített digitális marketing eszköz további előnye a nagy fényerő mellett, hogy viszonylag távolságról is szép vizuális élményt biztosít.

 

Kettő az egyben!

Lehet-e még fokozni a digitális LED poszter felsorolt előnyeit? Igen, nem is akármilyen érv szól még a Digitális LEDposzter ledfalak mellett!

  • nagy fényerő – pipa
  • nagy felbontás – pipa
  • könnyed mozgatás – pipa
  • igény esetén élőkép és hang – pipa

 

Biztosan sokak fejében ott motoszkál a kérdés: van kettő vagy több darab LED poszterem amelyeket egymástól függetlenül használunk…, használhatom őket egy képernyőként?

A válasz, IGEN! A Digitális LED poszter ledfalak használhatók egymástól függetlenül, külön-külön, és használhatók egymás mellé építve, egy képernyőként is! A 16:9 képarányt figyelembe véve legyen szó akár 5 db digitális LEDposzter egymás mellé építéséről, az együttes használat csupán kábelezés kérdése, amelyről villamosmérnök Kollégánk gondoskodik.

Az Egyetem WIFI-n keresztül tölti fel a preferált tartalmat a LED poszterekre.

led-poszter

led-poszter

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

A KORÁD-TRADE KFT. küldetése:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér