LED fal Győr – beltéri p2.5 LED fal / VIDEÓfal rendszer installálás

 

A győri Disco LED fal egy több LED fal -ból álló rendszer. Megrendelőnknek határozott elképzelése volt mind a méretekről, mind a telepítés helyéről. Kettő különböző méretű LED fal -at gyártottunk, mindegyiket az egyik legelterjedtebb, beltéri, 2,5 mm pixeltávolságú LED modulokból. Egy olyan helyiségben, ahol a teret nem éri nagymennyiségű természetesen fény és napsütés, valamint a LED fal -on megjelenített fotó és videó tartalmat 2-3 méter távolságból is nézik, ebben az esetben a beltéri P2,5 LED modulok alkalmazása a tökéletes megoldás. LED fal Győr.

 

1. LED fal Győr rendszer: DJ pult mögött telepítve

Az egyik LED fal -at a DJ pult mögötti homlokzatra telepítettük, 2 egymással derékszöget bezáró falfelületre folytatólagosan, „L” alakban. Annak érdekében, hogy az „L” alakban telepített LED fal felületet valóban egy összefüggő felületként lássuk, meg kellett oldani, hogy a 2 falfelület találkozásánál a LED modulok között ne használjunk keretet. A LED fal komplett mérete 160*288 cm, amelyből 160*224 cm található az egyik falfelületen, 160*64 cm pedig a vele derékszöget bezáró másik falfelületen.

 

2. LED fal Győr rendszer: közvetlenül a DJ pultra telepítve

A DJ pultra rögzített LED fal mérete 144*224 cm. Ennek a LED fal -nak a telepítése egyszerűbb volt mert csak 1 felületre kellett elhelyezni.

 

Felhasználás / vezérlés

A felhasználást tekintve, mind a kettő LED fal Győr rendszeren fotókat és videókat jelenítenek meg. Mind a kettő LED fal vezérléséhez videóprocesszort használnak. A videóprocesszor alkalmazásának egyik legnagyobb előnye, hogy amennyiben egy HDMI kábellel összekötjük a laptopunkat és a videóprocesszort, akkor valós időben azt látjuk a LED fal -on amit a laptop monitoron. Egy Disco számára ez a lehetőség elengedhetetlen, hiszen bármilyen YouTube videóklippet megjeleníthetünk a LED fal -on. A videóprocesszor Audio (hang) bemenettel is rendelkezik, így erősítőt is hozzá tudunk csatlakoztatni. Amennyiben nem a laptopunkon megjelenő tartalmat szeretnénk a LED fal -on látni, az egyéb szöveg, fotó, videó feltöltés történhet WIFI-n és UTP kábelen keresztül. A videóprocesszor saját memóriája 8 GB. A WIFI-n keresztül történő tartalomfeltöltés előnye, hogy nincs szükség kábelre a tartalomfeltöltéshez. Hátránya viszont, hogy a nagy terjedelmű videóanyag lassabban töltődik fel a LED fal -ra mint az UTP kábeles tartalomkiküldés.

Disco LEDfal kivitelezés fotók és videók:

 

 

 

led fal győr

led fal győr installálás

led fal gyor gyártás

led fal gyor építés

led fal győr videófal rendszer

 

Ledfal / videófal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér