Az Ercsi LEDfal / videófal totemoszlop termékekre egyre nagyobb az igény. Megrendelőink felismerték azokat az előnyöket, amelyeket a totemoszlopba épített LED fal / videófal berendezések képesek nyújtani. Miért használnánk a totemoszlopokat csupán árfolyam kijelzésre, amikor egy beépített LEDfalon fotókat, videókat, időt, dátumot és hőfokot is megjeleníthetünk? A totemoszlopba épített LED fal termékeken egymást követően jeleníthetünk meg fotókat és videókat, az általunk beállított másodpercenként.

Ledfal / videófal totemoszlop Ercsi városában:

Az alábbi, kétoldalas Ercsi LEDfal / videófal totemoszlop berendezést Ercsi városában telepítettük, az egyik üzemanyagkút tulajdonos megbízásából. Megrendelőnk a lehető legtöbbet szerette volna kihozni a meglévő totemoszlopából. Minél több információt szeretett volna megjeleníteni 1 terméken. Megrendelőnk garantáltan ki tudja majd használni a megvásárolt LED fal / VIDEÓfal berendezést, hiszen vállalkozása több, aktív tevékenységgel is rendelkezik.

A meglévő árfolyam kijelző kivételre került. A helyére a lentebb fotókon és videókon is látható, kétoldalas – 96*160 cm méretű, P6,6 (6,6 mm pixeltávolságú) LEDfal / videófal került, idő, dátum, hőfok kijelzés funkcióval. Tekintettel arra, hogy a termék kétoldalas (hátulról nem szervizelhető), a 16*32 cm méretű LED modulokat mágnesekkel rögzítettük. A LED fal / VIDEÓfal rendszerbe WIFI vezérlőegységet helyeztünk el, a preferált tartalom egy gombnyomással kiküldhető.

Miért nem P5 vagy P8 LEDfal? Miért P6,6?

Magyarországon a P5 valamint P8 (5 mm és 8 mm pixeltávolságú) LEDfal -ak a legkeresettebbek. Ennek oka, hogy azon Megrendelők akik csak fotókat jelenítenének meg, Ők a 8 mm pixeltávolságú LED falakat választják, akik már videót is lejátszanának, az Ő választásuk általában az 5 mm pixeltávolságú termékekre esik. A 6,6 mm pixeltávolságú LED fal termékek kevés figyelmet kaptak az elmúlt években. Szerencsére a LED modul gyártó óriás vállalatok is felismerték a lehetőséget, miszerint nagy igény van egy olyan pixeltávolságú termékre is, amely drágább mint egy 8 mm pixeltávolságú, de olcsóbb mint egy 5 mm pixeltávolságú LED fal, viszont már videó is lejátszható rajta.

A kétoldalas Ercsi LEDfal / videófal totemoszlop is a fent leírt indokok alapján készült P6,6 LED modulokból. Az 5 mm pixeltávolságú LEDfal megfelelt volna mert szép vizuális élményt nyújt és lejátszik videót is, viszont drágább volt mint amely összeget Megrendelőnk rászánt volna. A 8 mm pixeltávolságú LED fal végösszege jónak bizonyult, viszont a videó már nem olyan szépen jelenik meg a terméken mint ahogy Megrendelőnk szerette volna. A 6,6 mm pixeltávolságú LED modulok ismét bizonyítottak. Tökéletes ár-érték arány, szép vizuális élmény, videó lejátszási lehetőség.

 

 LEDfal videók és fotók az utolsó burkolási munkák előtt:

 

ercsi ledfal ercsi ledfal gyártás

Ledfal / videófal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér