Full HD felbontású, beltéri LEDfal / VIDEÓfal hirdeti a Győri IC Partner Ingatlaniroda aktuális ajánlatait.

Az impozáns Győri ingatlaniroda célja az volt, hogy a statikus megjelenést biztosító világítótáblák mellett legyen egy olyan, videók megjelenítésére is alkalmas berendezés, amelyen tv minőségben tudják hirdetni eladó ingatlanjaikat. A Full HD felbontású LED fal tökéletes választásnak bizonyult. Az iroda előtt sétáló közönség számára már minimális, akár 1 méter távolságból is gyönyörű vizuális élményt biztosít. A LEDfalak további előnye amellett, hogy videóanyag lejátszására is alkalmas, hogy egymás után több programot is megjeleníthetünk rajta. Szabályozhatjuk a fényerőt, beállíthatjuk a ki-és bekapcsolás időpontját.

Beltéri LEDfal vezérlése:

Folytatva az első bekezdésben felsorolt LEDfal tulajdonságokat, a LED fal termékek legnagyobb előnye az azonnali tartalomfrissítési lehetőség. Ez a tulajdonság különbözteti meg leginkább a LEDfal / VIDEÓfal berendezéseket a statikus megjelenést biztosító világító és egyéb termékektől. Egy világítótábla marketing tartalmát egyáltalán nem, vagy csak új marketinganyag gyártása esetén lehetséges változtatni. A molinók aktuális tartalmát szintén csak új molinó gyártása esetén tudjuk változtatni, a már megjelent papír alapú hirdetések tartalma pedig egyáltalán nem módosítható. Továbbá mind a világítótáblák, mind a molinók, mind a papír alapú marketinganyag gyártására várni kell. Elképzelhető, hogy mindaddig amíg a marketing anyag gyártódik, a megjelenítendő tartalom már nem is aktuális.

Egy vezérelhető LED fal / VIDEÓ fal megoldást jelenthet minden olyan innovatív vállalkozás számára, akik saját maguk szeretnék kezükbe venni az irányítást. Akár percenként lehetőség nyílik a preferált tartalom módosítására. Az azonnali tartalomfrissítéssel időt spórolhat és pénzt kereshet. A LEDfal / VIDEÓfal és a PC közötti adatátvitel történhet WIFI-n, UTP, USB és HDMI kábelen keresztül.

Full HD felbontású beltéri LED fal paraméterek:

  • LEDfal / VIDEÓfal magasság: 190 cm
  • LED fal / VIDEÓ fal szélesség: 77 cm
  • LEDfal / VIDEÓfal vastagság: 4,5 cm
  • LED fal / VIDEÓ fal felbontás: 1920*1080 pixel

 

LEDfal Videók:

 

LED fal fotók:

Ledfal / videófal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Garancia | Szerviz