Mi is az a transzparens ledfal?

 

A jelenlegi legújabb újdonság ☺

A jelenlegi legújabb újdonság a FLEXIBILIS TRANSZPARENS LEDFAL elnevezésre hallgat. ☺

Vagyis: Egy „átlátszó” ledfal újdonságról beszélünk! 

Gondoljanak bele, hogy valakinek megadatik, hogy egy teli üvegezett toronyházat és / vagy irodaházat birtokol. A rengeteg üvegablak miatt reklám megjelenítésre azonban nincs lehetősége. Vagyis, lehetősége éppenséggel lenne, viszont a több 10 M2 vagy több 100 M2 üvegfelület matricázása rettentő bonyolult. Azon kívül költséges és időigényes abban az esetben, ha a reklámanyagot hetente vagy havonta szeretné cserélni, változtatni. Az átlátszó transzparens LEDfal lehetővé teszi, hogy szabadtérről megtekintve a LEDfalon kivetített tartalmat (videó vagy fotó anyagot) látjuk, az irodából nézve pedig szabad kilátást biztosít. A LED-es technológia előnyeit már régóta ismerjük. A LEDfal tartalmát akár másodpercenként cserélhetjük vagy változtathatjuk egy gombnyomással.

Jelenleg Amerikában, Kínában, Dubajban és néhány fejlett európai országban alkalmazzák leginkább a transzparens ledfal megoldásokat. Ennek oka, hogy egy új technológiáról beszélünk, amelynek költségei még magasak. Továbbá némely országok jelenleg még nincsenek felkészülve ezen modern marketing eszközök befogadására és/ vagy szabályozására.

Ezeknek az innovatív termékeknek a hátránya is ugyan az mint az előnye: egy merőben más reklámhordozó mint egy molinó vagy plakát. Az országoknak és településeknek is nyitottnak kell lenniük arra, hogy a közterületi reklámtörvényeket átreformálják, vagyis minél több helyen engedélyezzék a ledfalak / transzparens ledfalak kihelyezését.

Az azonnali, valós időben történő tartalommódosítási technológia, a hajlékony és átlátszó funkciók, valamint az időjárás viszontagságainak is ellenálló kialakítás, egyedülálló marketingeszközzé avanzsálják a transzparens LEDfalat, személy szerint bízom benne, hogy rövid időn belül Magyarországi irodaházak üvegfelületein is megcsodálhatunk több 10 M2-nyi felületet!