Szolnok ledfal

A Szolnok LED fal leírása

A Szolnok LED fal / LED tábla rendszert Szolnok egyik legforgalmasabb útján, a Mátyás király úton található KONWEX Kft. irodájának külső homlokzatára installáltuk.

A megfelelő pixeltávolságú LED modulok kiválasztása:

A LED fal / LED tábla rendszer elhelyezését illetően határozott véleménye volt a Tulajdonosnak, a felbontást illetően azonban bizonytalan volt. Szerette volna ha a közvetlen az iroda előtt található járdáról, valamint  az irodától körülbelül 6 méterre található útról is szép vizuális élményt nyújtanak a LEDfalra feltöltött fotók és videók.

P5 vagy P3 LED modulokból épüljön a Szolnok LED fal / LED tábla rendszer?

Megrendelőnk kettő típus között gondolkodott. A Magyarországon legelterjedtebb kültéri P5 = 5mm pixeltávolságú LED modul volt az egyik elképzelés, valamint az egyre többet alkalmazott kültéri P3 = 3mm pixeltávolságú LED modul volt a másik elképzelés. A P5 Szolnok LED fal / LED tábla rendszer egy olcsóbb alternatíva lett volna, viszont az utóbbi hónapokban a P3 LED moduloknak is lejjebb ment az ára. A Tulajdonos előrelátóan gondolkodott, hosszú távra tervezett a LED tábla rendszerrel, választása a 3mm pixeltávolságú LEDfal / LED tábla termékre esett.

Szolnok LED fal / LED tábla rendszer vezérlése:

Megrendelőnk kérése volt, hogy a LED fal rendszerre WIFI-n és UTP-n keresztül is tudjon tartalmat kiküldeni. A LED tábla közvetlenül az iroda ablaka alá került elhelyezésre, így WIFI-n keresztül is könnyedén programozható, viszont a legbiztosabb megoldásnak továbbra is az UTP-n keresztül történő tartalomfrissítés. Megrendelőnk is az UTP vezérlést preferálja.

 

LEDfal paraméterek:

Méretek: 144*256 cm (magasság*hosszúság)

Felbontás: 468*832 pixel

LED modulok: nagy fényerejű, kültéri P3

Vezérlés: WIFI / UTP

 

Szolnok led fal

Szolnok led tábla

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

A KORÁD-TRADE KFT. küldetése:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér