Szerviz

Azt valljuk, hogy a gyártás és forgalmazás mellett, elengedhetetlen egy megbízható szerviz háttér.

Szolgáltatásunk nem csak az általunk értékesített ledfal / led futófény termékek szervizelésére terjed ki. Amennyiben Ön egy másik gyártótól vásárolt, javításra szoruló ledfal / led futófény termékkel rendelkezik, viszont a gyártó / forgalmazó cég megszűnt, elérhetetlen vagy egyéb okokból kifolyólag nem javítja a terméket, írjon nekünk az info@ledfalgyartas.hu e-mail címre, vagy hívja bizalommal a +3620/486-4066 mobilszámot.

Az alábbi lehetőségeket tudjuk biztosítani:
  •  győri műhelyünkben történő javítás – amennyiben ideje engedi és meg tudja oldani a szállítást, időpont egyeztetést követően el tudja hozni hozzánk a terméket győri műhelyünkbe. Ebben az esetben nem számolunk fel kiszállási költséget, sőt, bevizsgálási díj sincs. Megállapítjuk a termék hibáját és egyeztetünk Önnel a költségekről. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy nem kívánja javíttatni a terméket, az átvett állapotban visszaszolgáltatjuk Önnek.

 

  •  az Ön által megjelölt helyszínen történő javítás – ebben az esetben egyeztetjük Önnel a kiszállás költségét, valamint a hibafeltárás munkadíját. A hiba megállapítását követően, Ön ismét el tudja dönteni, hogy az alkatrész költségek tudatában kéri-e a termék javítását.

 

A sikeres szervizelést követően, minden esetben készpénzes számlát állítunk ki. Átutalásos számlát akkor áll módunkban kiállítani, amennyiben a számla végösszege a helyszínen átutalásra kerül és bankszámlánkra beérkezik. Megértésüket köszönjük.