Szeged LEDfal gyártás a JATE klub megbízásából

 

3 db. különálló Szeged LEDfal / VIDEÓfal termékből álló rendszert installáltunk a JATE Klub megbízásából. Megrendelőink a JATE egyetemi klub Vezetői, akiknek konkrét elképzelése volt arról, hogy milyen VIDEÓfal rendszert szeretnének gyártatni és kiviteleztetni a szórakozóhelyre. Több szempontot figyelembevéve kerültek kiválasztásra a méretek, felbontások, vezérlések.

 

Szeged LEDfal kiválasztási szempontok:

 

A VIDEÓfal rendszer az egyetemi klub színpadán kapott helyet, közvetlenül a fellépő együttesek, zenekarok mögött.

Méret tekintetében elsődleges szempont volt, hogy a LEDfal rendszer kényelmesen elférjen a színpadon, ne akadályozza a fellépőket a mozgásban, viszont meghatározó show elem legyen. A VIDEÓfal rendszer 3 db. termékből áll: 1 db. 192*192 cm méretű VIDEÓfalból amely a rendszer közepén helyezkedik el, valamint 1-1 db. 192*96 cm méretű VIDEÓfalból a rendszer bal -és jobb oldalán. A 3 db. VIDEÓfal közvetlenül egymás mellé helyezhető, vagy akár egymástól több méter távolságra is pozícionálható.

Felbontás tekintetében fontos volt, hogy a VIDEÓfalon látható fotók / videók / vizuális effektek / prezentációk már közvetlen közelről, akár 1,5 méter távolságról is jól láthatók legyenek, szép és tiszta vizuális élményt biztosítsanak. Mindezt figyelembevéve a választás az egyik legjobb beltéri LEDmodulra, a 2,5 mm pixeltávolságú termékre esett.

Vezérlés: Megrendelőink kérésének eleget téve, úgy építettük meg a rendszert, hogy a 3 db. LEDfal-at külön-külön is, és akár egyetlen képernyőként is tudják használni. Mit is jelent ez? Amennyiben a LEDfalakat külön-külön vezéreljük, mind a 3 VIDEÓfalon más-más tartalmat jelenítünk meg. Amennyiben viszont arra van igény, hogy egyetlen nagy felületet szeretnénk használnia 3 db. LEDfalat, a lehetőség adott, 192*288 cm méretű felület áll rendelkezésre.

Köszönjük a bizalmat, megrendelést! 🙂

 

VIDEÓK:

 

 

Képek az installálásról:

Szeged ledfal gyártás

Szeged led fal gyártás

Szeged ledfal installálás

Szeged ledfal építés

videófal

videófal

led fal

led fal

ledfal

ledfal

ledfal / led fal / videófal

ledfal / led fal / videófal

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér