led_fal_perimeter

Perimeter LEDfal: A sportesemények új generációs reklámfelülete

Sportesemények elengedhetetlen része az izgalmas hangulat teremtése, és kiemelt szerepet kapnak a reklámok is. Ahhoz, hogy a reklámok hatékonyan jelenjenek meg és eljussanak a nézőkhöz, a technológiai fejlődés új lehetőségeket teremtett. Az egyik ilyen lehetőséget kínálja a perimeter LEDfal. Ebben a blogposztban a perimeter LEDfal használatát fogjuk bemutatni a sporteseményeken, és megvizsgáljuk, hogyan segíthet a reklámozásban és a szurkolói élmény fokozásában.

Mi is az a perimeter LEDfal?

A perimeter LEDfal egy speciálisan tervezett, nagy felbontású LED kijelző, amelyet a sportpálya szélén helyeznek el. A LED-fal lehetővé teszi, hogy a reklámok és egyéb üzenetek élőben, mozgó képekkel és szövegekkel jelenjenek meg a közönség előtt. A magas fényerő és a kitűnő kontrasztarány lehetővé teszik, hogy a reklámok maximális hatást érjenek el, és azokat könnyen láthassa a nézők széles körének.

perimeter_LEDfal

A perimeter LEDfal előnyei

  1. Hatékonyság: A LED-fal lehetővé teszi, hogy a reklámok interaktívak és dinamikusak legyenek. A felhasználók élvezhetik a kreatív és látványos reklámokat, amelyek megfogják a figyelmet és nagyobb hatást gyakorolnak a közönségre.
  2. Könnyű telepítés és kezelés: A perimeter LEDfalak egyszerűen telepíthetők és kezelhetők. Rugalmasan állíthatók a méretük és a formájuk, hogy a sportpálya köré tökéletesen illeszkedjenek. Emellett a kijelzők távolról is vezérelhetők, így könnyen frissíthetők az üzenetek és a reklámok.
  3. Magas megbízhatóság: A LED-technológia tartósságot és megbízhatóságot nyújt. Az IP65 védelemnek köszönhetően a falak ellenállnak az időjárás viszontagságainak, mint például az eső vagy a hó. A hosszú élettartam és a hibátlan működés biztosítása révén a perimeter LEDfalak hosszú távú megoldást nyújtanak a sporteseményekre.

Hogyan segíti a perimeter LEDfal a reklámozást?

A perimeter LEDfalak a reklámozás kiváló eszközei a sporteseményeken. Az élőben közvetített sportesemények nagyszámú nézőt vonzanak, és a reklámok ezzel a platformmal hatékonyan eljuthatnak a célközönséghez. Néhány módja, hogy a LED-falak előnyösen használhatók a reklámokhoz:

1. Interaktív és élénk reklámkampányok

A magas felbontású a LEDfalak kiváló minőségű képeket és videókat biztosítanak, így a reklámok élénkebbek és interaktívabbak lehetnek. A mozgó képek, a színes animációk és a vonzó vizuális effektek elkapják a nézők figyelmét, és emlékezetes élményt nyújtanak.

2. Célzott reklámkampányok

A perimeter LEDfalak lehetővé teszik a reklámok célzott kihelyezését, azaz pontosan meghatározhatók azok a területek a kijelzőn, ahol a reklámok megjelennek. Ez lehetővé teszi a reklámozók számára, hogy az adott sportág, esemény vagy termékprofilja alapján kiválasszák a megfelelő helyet a reklámok számára, így hatékonyabban érhetik el a célcsoportot.

3. Időzített üzenetek és promóciók

A perimeter LEDfalak könnyen programozhatók, így az üzenetek időzítése és változtatása egyszerű. Ez lehetővé teszi, hogy a reklámokat az adott sportesemény pillanatához igazítsák. Például, ha egy időszakos promóciót szeretnének bejelenteni, azt a játék szünetére vagy időmérőhöz kapcsolódó eseményekhez lehet időzíteni.

Összefoglalva

A perimeter LEDfalak forradalmasítják a reklámozást a sporteseményeken. Az interaktív és élénk reklámoknak köszönhetően a nézők élvezhetik az izgalmas és kreatív tartalmakat, míg a reklámozók a magas hatékonyság és a célzott kihelyezés előnyeit élvezhetik. A perimeter LEDfalak gazdagítják a szurkolói élményt és nagyobb figyelmet generálnak a márkák számára.

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

A KORÁD-TRADE KFT. küldetése:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér