A flexibilis / hajlékony LEDfal, valamint a transzparens / átlátszó LEDfal termékek mellett a LEDes piac legújabb fejlesztése az úgynevezett padló LEDfal. Ezeket a LEDfalakat kimondottan arra tervezték, hogy egyenes talajon installálva járjunk vagy akár ugráljunk rajta. A padlóra telepített LEDfalak többsége 500 kg-ot is elbír négyzetméterenként.

A felhasználhatóságának köszönhetően, 2020 végére a színházak, játszóházak, tv-s produkciók, show műsorok megkerülhetetlen termékévé vált. Felbontása, valamint gazdag színvilága egyedülálló vizuális élményt nyújt.

Telepítése egyszerű és gyors, a preferált méretű padló LEDfal méretét az általában 1000*500 mm-es LEDfal kabinetek egymás mellé helyezésével érjük el. Egy videóprocesszor és egy kamera segítségével élőképet is megjeleníthetünk. 

Önök gondolkodás nélkül rá mernének állni ha például egy cápáktól hemzsegő tengeri világról, vagy akár egy több száz méter mély szakadékról készült videót jelenítenénk meg a terméken?☺ Akik most kapásból rávágták, hogy persze, ez egyértelmű, higgyék el, hogy nem az. Személy szerint én is abba a táborba tartoztam akik azt mondták ez csak egy ledfal. Jelenjen meg bármilyen grafika a lábam alatt, én ugyan le nem szállok róla. Nos, ez nem így történt. Besétáltam az 5*5 méter felületű padló ledfal közepére, lekapcsolták a bemutatóteremben a lámpákat. WIFI-n keresztül ráküldtek egy videót a ledfalra. A videó egy kilengő függőhidat tartalmazott, alatta egy végeláthatatlan szakadékkal. Fizikailag nem éreztem a szelet, viszont a videóprocesszorhoz kapcsolt hangfalakon keresztül hallottam, hallottam a függőhíd recsegését, a szakadék alján a hullámok hangját ahogy a szikláknak csapódnak. Nem tartom magam bátortalannak, de kellett vagy 30 másodperc mire el mertem indulni a padló ledfal széle felé. 🙂

Bízom benne, hogy 2021-ben minél többet forgalmazhatunk a padló ledfalakból Magyarországon is!