P10 monochrome LED futófény

 

LED dióda típus: régi fejlesztésű, DIP led (kukoricaizzó)

Kiknek ajánljuk?

A P10 monochrome (egyszínű) LED futófény termékeket az alábbi Megrendelőink részére ajánljuk:

  • kizárólag csak szövegezéseket szeretnének megjeleníteni, logót, képet és videót egyáltalán nem
  • termékpalettájuk 1, vagy minimális termékből áll
  • szolgáltatásuk 1 tevékenységre terjed ki
  • a teljes színskálás termékhez képest egy olcsóbb árkategóriás LED futófényt vásárolnának

 

Melyik színt válasszam?

Megrendelőink 95%-ban a piros színű LED futófény terméket választják. Mindegyik Megrendelőnknek felteszem a kérdést, hogy miért a piros szín? A válasz egybehangzóan ugyan az: „mert ez a legfeltűnőbb”. Úgy gondolom, hogy igazuk van. A leg figyelemfelhívóbb egyértelműen a piros szín. Sőt, egy kis szakmai titok, a piros színű led diódák bírják a legtovább a folyamatos működést, az okát nem tudjuk. 🙂

A zöld szín láttán a „nyugalom” kifejezés ugrik be először. Valóban, a zöld színű LED futófény termékekről azt a visszajelzést kapjuk legtöbbször, hogy a „kedvenc színem”, a „legmegnyugtatóbb szín”, „bizalmat sugároz”, „korrektséget szimbolizál”. Gyógyszertárak, patikák, masszázsszalonok, fodrászatok rendelik tőlünk a legtöbb zöld színű LED futófényt.

Sárga színű LED futófényt értékesítettünk, a Megrendelők egy óvodából és kettő méz árusból tevődtek össze. 🙂

A fehér színt általában a tisztasággal, letisztultsággal azonosítják. A legtöbb fehér színű LED futófény terméket gyógyszertáraknak, ingatlanirodáknak, kozmetikáknak és az egészséges életmódot hirdető üzleteknek értékesítjük.

Kék színű LED futófény termékről nagyon kevés visszajelzés érkezett, minimális darabszámot értékesítünk belőle, 99%-ban állatpatikák vagy állatorvosi rendelők részére értékesítjük. A közel 750 db legyártott termék közül, mindösszesen 3 db.