Totem LEDfal rendszerek leírás:

A totem LEDfal / VIDEÓfal totem termékek azzal a céllal készülnek, hogy könnyen mozgatható és gyorsan variálható felületű rendszert tudjunk alkotni belőlük.

 

LEDfal / VIDEÓfal totemek – a LEDmobilabb megoldás

A totemek egy kerekekkel ellátott talpon helyezkednek el, így mozgatásuk roppant egyszerű, nem megerőltető. Amennyiben a LEDfal totemet vagy totemeket helyszínről helyszínre szállítanánk nagyobb távolságra, erre az esetre is van megoldásunk. A totemekhez készült gurulós szállító bőröndök garantálják a biztonságos és könnyű szállíthatóságot földön, vízen vagy levegőben.

 

LEDfal / VIDEÓfal totemek – a variálható felület méret

A totem LEDfal -at használhatjuk önmagában is, vagy egymás mellé helyezve több terméket egyetlen nagy képernyőként. A totemek úgy lettek kialakítva, hogy egymás mellé helyezve összerögzíthetők, nem kell tartani attól, hogy 2 totem között rés keletkezik, ezáltal nem lesz szép és egységes a videófelület.

 

LEDfal / VIDEÓfal totemek – kültérre és beltérre

A totemekbe is az egységes méretű és jól bevált 16*32 cm-es LED modulokat építjük. A totemek teljes mértékben vállalkozásra szabhatók, legyen szó kültéri vagy beltéri használatról, kicsi vagy nagy pixeltávolságú LED modulokról. A totem kialakítását csakis Megrendelőink igényeihez igazítjuk.

 

LEDfal / VIDEÓfal totemek – egyszerű, könnyen tanulható vezérlő szoftver

A totem LEDfal -ra való tartalomfeltöltés történhet WIFI-n vagy UTP kábelen keresztül, továbbá lehetőség van élőképet megjeleníteni HDMI-n keresztül. A szoftver egy WORD alapú vezérlőprogram, amelynek alapos betanulása körülbelül 30 percet vesz igénybe.

 

led fal totem

 

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér