LED fal Budapest – TROPICARIUM VIDEÓfal rendszerek – leírás

Nagy örömünkre szolgált, amikor a nagymúltú Tropicarium – Oceanárium Tulajdonosa megkereste vállalkozásunkat LED fal / VIDEÓfal telepítés céljából. A helyszíni felmérés során megállapítottuk, hogy 2 db., nagyfelbontású Budapest LED fal / VIDEÓfal telepítése lenne az ideális. Meglátásunkat mérlegelve, a Tulajdonos megmutatta a 2 db. LED fal tervezett helyét. Mind a 2 VIDEÓfal olyan homlokzati felületen kapott helyett, ahol lehetetlen nem észrevenni.

 

160*288 cm méretű VIDEÓfal

A  nagyobb, 160*288 cm méretű (magasság*szélesség) Budapest LED fal / VIDEÓfal rendszerrel egy 6 db tv képernyőből álló felületet szeretett volna modernizálni a Tulajdonos. Az egyik elvárás az volt, hogy a LED fal tartalmát egyszerűen és bármikor tudják változtatni az irodából. A másik elvárás a vizuális élmény élvezhetősége volt. Tekintettel arra, hogy a sorban várakozók közvetlen közelről, akár már 1,5 méter távolságból is nézik a LED fal tartalmát, a választás a 2,5mm LEDközéppont távolságú LED modulokra esett. A 160*288 cm méretű VIDEÓfalon a Tropicarium – Oceanárium saját videói jelennek meg a nyitvatartás időtartama alatt.

 

144*224 cm méretű VIDEÓfal

A másik, kisebb felületű, 144*224 cm méretű VIDEÓfal a pénztárak után található homlokzaton kapott helyet. Hasonlóan a bejáratnál található Budapest LED fal -hoz, ez mellett sem lehet úgy elhaladni, hogy ne vennénk észre. A kisebb méretű VIDEÓfal esetében ez különösen fontos, hiszen ezen a terméken hirdetési felületeket értékesítenek, a cégek pedig akkor elégedettek ha láthatóak. Ezt a terméket is a 2,5mm pixeltávolságú LED modulokból építettük, ennek köszönhetően már minimális távolságból is szép vizuális élményt nyújt.

 

Fotók és videók a LED fal / VIDEÓfal kivitelezéséről:

 

 

budapest led fal

budapest led fal gyártás

budapest led fal installálás

budapest ledfal

LEDfal / VIDEÓfal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér