klímaszaküzlet led fal

P5 kültéri LEDfal / LED tábla rendszer installálás Budapesten

A klímaszaküzlet LED fal rendszer telepítését megelőzően a Tulajdonos azzal a céllal kereste meg vállalkozásunkat a Korád-Trade Kft.-t, hogy egy olyan LED tábla termékre lenne szüksége, amely fotók és videók megjelenítésére is alkalmas.

Megrendelőnk megbízásából 2023-ban már gyártottunk egy 48*576 cm méretű LED tábla rendszert 8mm pixeltávolságú (P8) LED modulokból. Ezen az eszközön teljes színskálában szövegezéseket jelenítenek meg a mai napig.

Az új klímaszaküzlet LED fal / LED tábla rendszeren immáron fotók és videók is megjeleníthetők, amely lehetőségnek Megrendelőnk mellett a klímakészülék gyártók is  örülnek, hiszen már nem csak beltéren, televíziókon tudnak fotók és videók formájában megjelenni, hanem kültéren is.

Az új klímaszaküzlet LED fal / LED tábla rendszer a jól bevált, nagy fényerővel bíró, kültéri 5mm pixeltávolságú LED modulokból épült. A 176*256 cm méretű felület, valamint a 352*512 pixel felbontás tökéletes vizuális élményt biztosít a pirosnál várakozó autósok számára.

A szövegezéssel kiegészített fotós és videós hirdetések vonzzák a tekintetet, egy fotóra rápillantva sokkal előbb „felfogjuk” a hirdetés lényegét mint egy szöveges részt végig olvasva. Manapság egyre többen ismerik fel a fotók és videók megjelenítésére alkalmas LEDfal / LED tábla rendszerek előnyeit.

A klímaszaküzlet LED fal / LED tábla rendszerbe egy WIFI és UTP vezérlésre is alkalmas vezérlőboxot építettünk. Mindkét vezérlési formával gyorsan és egyszerűen lehetséges a LEDfalon megjelenő tartalmat módosítani, törölni, újat feltölteni.

LED fal videó:

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

A KORÁD-TRADE KFT. küldetése:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér