Kiskunmajsa LEDfal gyártás – Termál Bisztró

A Kiskunmajsa LEDfal Megrendelője üzemelteti a Termál területén található Termál Bisztró Éttermet. A tulajdonos azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy gyártsunk a részére egy olyan LED fal / VIDEÓfal rendszert, amelyen élőben tudja vetíteni a nyáron megrendezésre kerülő foci EB-t, valamint az Olimpiát.

LEDfal méret:

Több méret is szóba került, viszont látatlanban viszonylag nehéz elképzelni egy adott LED fal méretet. Megrendelőnknek javasoltuk, hogy nézzen meg több, általunk gyártott LEDfal / VIDEÓfal rendszert is személyesen. Így is történt, János végül a Göd városában is telepített 192*288 cm méretű, 3 mm pixeltávolságú, nagy fényerejű, kültéri LED modulokból épített LED fal mellett döntött.

LED fal felbontás:

A 192*288 cm P3 Kiskunmajsa LEDfal felbontása 624*936 pixel, amely garantálja a szuper vizuális élményt, legyen szó élő közvetítésről, vagy belső memóriába feltöltött fotók és videók megjelenítéséről.

Kiskunmajsa LEDfal vezérlés:

Annak érdekében, hogy egy foci EB-t vagy egy Olimpiát élőben lehessen közvetíteni, a LEDfalhoz egy Audio / HDMI boxot szükséges csatlakoztatni. Minden olyan eszközön amelyen található HDMI aljzat, alkamas arra, hogy összekössük a vezérlőnkkel. A vezérlőegységen található egy 3,5mm-es Jack aljzat is, így egy erősítővel összekábelezve hang kíséretében is élvezhetjük az élő közvetítést vagy feltöltött tartalmat.

Kiskunmajsa LEDfal tartó állvány:

A LED fal / VIDEÓfal rendszerhez gyártottunk egy egyedi kialakítású, stabil, méretpontos, fékezhető gurulókerekes tartóállványt is, amely segítségével könnyedén mobilizálható a LED fal.

 

LED fal / VIDEÓfal videó:

LED fal fotó:

LEDfal-Kiskunmajsa

LEDfal-Kiskunmajsa

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

A KORÁD-TRADE KFT. küldetése:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér