Ééés elkészült a 11 db. kirakat LEDfal, beLEDeztük a salgótarjáni Salgó Center (Alba Üzletház) üvegkirakatait. 🙂 Mind a 11 db. kirakatban, egy 192*160 cm (magasság*szélesség) felületű, P3 (3mm pixeltávolságú), kültéri LEDfal / VIDEÓfal került elhelyezésre.

 

Miért P3 LED modulokat alkalmaztunk?

Megrendelőnk határozott kérése az volt, hogy olyan felbontású LEDfal-at telepítsünk a kirakatokba, amelyeken már közelről szemlélve is élvezhető minőségűek a feltöltött fotók és videók. A 3mm pixeltávolságú LEDfalakra feltöltött média anyag, a járdán sétáló közönség számára is tökéletes képminőséget biztosít.

 

Miért kültéri LED modulokat alkalmaztunk?

Nagy felbontású, beltéri LED modulokat kettő esetben alkalmazunk. Az egyik, amikor a beltéri helyiségben jelenlévő közönség számára jelenítünk meg média tartalmat. A beltéri helyiségekben általában minimális a LEDfal és a közönség közötti távolság, így Megrendelőink többsége a nagy felbontású LEDfalakat / VIDEÓfalakat választja. A másik lehetőség, amikor a beltéren elhelyezett LEDfal-on megjelenő média tartalmat, a kültéren közlekedő emberek látják. Pontosan ugyan úgy, mint a Salgó Centerbe elhelyezett LEDfal-ak esetében. A közönség és a LED fal közötti távolság jelen esetben is minimális. A LEDfal beltéren van elhelyezve. Akkor mégis miért kültéri LED modulokat alkalmaztunk? A válasz,a fényerő miatt. Egy beltéri LED modul fényereje körülbelül 800-1000 cd (ejtsd: kandella), a kültéri LED modulé pedig 3500-4000 cd. Amikor a LED falat úgy tudjuk elhelyezni beltéren, hogy az nem kap természetes fényt, tökéletes megoldás a beltéri LED modul. A beltéri, de kültérre néző kirakatokban installált LED falak folyamatosan természetes fénynek, napsütésnek vannak kitéve, elkerülhetetlen a magas fényerő alkalmazása.

 

A 11 db. Kirakat LEDfal / VIDEÓfal vezérlése

A helyszíni felmérés alkalmával egyeztettük Megrendelőnkkel a vezérlési lehetőségeket is. Megtudtuk, hogy mind a 11 db. LEDfalon ugyan azt a média tartalmat szeretnék megjeleníteni egyidőben. Ennek tudatában, rengeteg pénzt tudtunk spórolni Megrendelőnk számára, mert technikailag meg tudtuk oldani, hogy csupán 1 db. videóproesszor vezérelje mind a 11 db. LEDfalat. Igaz, hogy a kábelezési munkálatok háromszor annyi időt vettek igénybe mint normál esetben, de ott spórolunk az Ügyfélnek ahol csak tudunk. 🙂 A marketing anyagot WIFI-n keresztül töltik fel a LEDfalakra.

 

Kirakat LEDfal paraméterek:

  • kivitel: kültéri, a magas fényerő miatt
  • rögzítés: beltéri üvegkirakatokban
  • vezérlés: WIFI / UTP /HDMI
  • videófelület: 192*160 cm (magasság*szélesség)
  • kerettel növelt méret: 200*168 cm 
  • pixeltávolság: 3 mm
  • felbontás: 624*520 pixel

 

Kirakat LEDfal telepítési fotók időrendi sorrendben:

 

Kirakat LEDfal videók:

 

Ledfal / videófal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér