Kálvin téri LEDfal kivitelezés beltéren, üvegkirakat mögé

A Kálvin téri LEDfal-akat beltéren installáltuk, üvegkirakatok mögé. Mind a 3 db LEDfal / VIDEÓfal terméket kültéri LED modulokból építettük. A kültéri LED modulok alkalmazására azért volt szükség, hogy nyáron, napsütésben is kitűnően láthatóak legyenek. A beltéri LED modulok fényereje általában 600-1000 candella, míg a kültéri LED moduloké 3500-4000 candella. A 3 db. LEDfal-nak egyedi, állítható magasságú tartókonzolokat gyártottunk.

 

P3 LEDfal / VIDEÓfal termékek alkalmazása

A P3 (3mm pixeltávolságú) LED modulokat körülbelül 1-2 éve kezdtük el nagyobb mennyiségben installálni Magyarországon. Ezek a LED modulok viszonylag újak, ebből adódóan az ára is arányában drágább a legelterjedtebb 5mm pixeltávolságú LED moduloknál. A Kálvin téren telepített LEDfal-ak az egyik legjobb példa arra, hogy miért is a P3 LEDfal-akat / VIDEÓfal-akat válasszuk beltéren, üvegkirakat mögé, kültérre reklámozni. A sűrű pixeltávolságnak köszönhetően, már minimális távolságból nézve is szép vizuális élménnyel szembesülünk. A közel 4000 candella fényerő pedig garantáltan láthatóvá teszi a VIDEÓfalat napsütés esetén is.

 

LEDfal fotók / videók:

 

Kálvin tér LEDfal fotó

Kálvin tér LEDfal fotó

 

LEDfal / VIDEÓfal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

“Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode “A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér