Győr LEDfal – Intertranscoop – leírás

A 192*288 cm méretű. 5mm pixeltávolságú (P5) Győr LEDfal / VIDEÓfal táblát Győrben installáltuk az Intertranscoop Logisztika Kft. telephelyén.

Az Intertranscoop Logisztika Kft. csarnokok bérbeadásával, logisztikával foglalkozik. A cég telephelyén található saját vállalkozásunk raktárjai, műhelye, valamint irodája. Nagyon örültünk amikor megkerestek bennünket a cégtől, hiszen abban a városban installálhatunk LEDtáblát táblát ahol élünk, továbbá azon a telephelyen is ahol megtalálhatóak vagyunk.

A VIDEÓfal elhelyezésénél figyelembevettük a telephelyet körbehálózó infrastruktúrát, autós és gyalogos forgalmat. A megjelenítendő tartalom miatt kimondottan fontos, hogy felmérjük az autós és gyalogos forgalmat. A gyalogos forgalom részére előnyösebb videós tartalmat megjeleníteni, ebben az esetben sokkal több idő jut a tartalom megtekintésére. Autós forgalom esetében előnyösebb fotót megjeleníteni, rövid és tömör szöveges tartalommal, hiszen maximum 2-3 másodperc jut annak „felfogására”.

Megrendelőnk saját céges portfólióját jeleníti meg a LEDfal / VIDEÓfal táblán, fontos volt számukra, hogy 4-5 méter távolságból már szép vizuális megjelenést biztosítson a termék. A 192*288 cm méretű LEDfal-on fotók és videók jelennek meg. A Győr LEDfal méretét valamint a megjelenítendő videós tartalmat figyelembevéve, a választás az egyik legelterjedtebb pixeltávolságú kültéri LED modulra, a P5 (5mm pixeltávolság) LED modulra esett.

A 6 M2 felületű Győr LEDfal -at WIFI-n keresztül vezérli Megrendelőnk. A WIFI-s elérhetőség mellett lehetőség van UTP kábeles vezérlésre is. A LED vezérlőprogramot egy laptopra telepítettük.

Intertranscoop LEDfal / VIDEÓfal fotó és videó:

győr ledfal

 

LEDfal / VIDEÓfal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér