Győr LEDfal – Győr, a Dunántúl ékköve, egy olyan város, amely büszkén hordozza a múlt történelmét, miközben elkötelezett a modernizáció és az innováció iránt. Lássuk, mit kínál ez a festői hely azoknak, akik felfedezik szépségét és gazdag kulturális örökségét.

A Történelem Nyomai

Győr történelmi városrészében sétálva az ember az időutazás érzését élheti át. A város központjában található Barokk stílusú bazilika, az impozáns Árpád-kori Győri Vár és a szűk kis utcák mind-mind mesélnek a múltból. A Rába folyó partján húzódó régi épületek és a történelmi belváros olyan atmoszférát teremtenek, amelyben a látogató úgy érezheti, mintha visszarepült volna az időben.

Kulturális Élmények

Győr kulturális élete gazdag és változatos. A Győri Nemzeti Színház a város kulturális központja, ahol kiváló előadások és koncertek várják a művészetek iránt érdeklődőket. A város múzeumai is számos érdekességet rejtenek, például a Rába Quelle Élményfürdő és a Xantus János Múzeum. A rentál (hordozható) Győr LEDfal / LED tábla rendszerek kimondottan alkalmazhatóak az imént említett Győri Nemzeti Színházban, fix telepítésű kivitelben az állatkertben mint Látogató tájékoztató rendszerek, továbbá az újonnan átadott élményfürdőben is számtalan élményfokozó célra.

Gasztronómiai Élmények

Győr nemcsak a történelem és a kultúra miatt vonzó, hanem gazdag gasztronómiai élményekkel is kecsegtet. A belváros számos étterme és kávézója kínálja a helyi ízeket és nemzetközi konyhákat is. A város főterén gyakran rendeznek gasztronómiai fesztiválokat, ahol a látogatók megkóstolhatják a környék legfinomabb ételeit és italait. A Korád-Trade Kft. által forgalmazott rentál (hordozható) Győr LEDfal / LED tábla rendszerek tökéletes vizuális élményt nyújthatnának a méltán híres fesztiválokon, amelyek a Dunakapu téren vagy a Széchenyi téren kerülnek megrendezésre. Fix telepítésű Győr LEDfal / LED tábla rendszereinket számos győri étterem választotta.

Modernizáció és Innováció

Győr azonban nemcsak a múltban él. A város folyamatosan fejlődik és adaptálja magát a modern kor kihívásaihoz. Az ipari parkok és technológiai vállalatok Győrt egy fontos ipari központtá teszik. A város elhíresült az autóipari gyárainak köszönhetően, és az itt működő vállalatok részt vesznek a város gazdasági fellendülésében. A Korád-Trade Kft. által gyártott, innovatív Győr LEDfal / LED tábla rendszerek közterekre, nagy forgalmú utak mellé kihelyezése esetén jelentősen hozzájárulhatnának a gazdaság fellendülésében. LEDfal / VIDEÓfal rendszereink alkalmasak Győr város kulturális eseményeinek, közérdekű információinak megjelenítésére, továbbá mint hirdetési felületek is tökéletesen funkcionálhatnak.

Zöld Oázisok

Győr emellett kiválóan gondoskodik a lakosság zöldövezetekhez való hozzáféréséről. A város számos parkkal és kerttel büszkélkedhet, ahol a lakosok pihenhetnek, sportolhatnak és élvezhetik a természet szépségeit.

Győr, ahol a múlt és a jelen összefonódik, egy olyan hely, ahol a látogatók egyedi élményekben részesülhetnek. A történelem hangulata, a kulturális értékek és a modern városi élet egyedi keveréke teszi ezt a várost vonzóvá mindazok számára, akik meg akarják tapasztalni Magyarország gazdag sokszínűségét és szépségét. Győr LEDfal – ahol a múlt és a jelen egyszerre szólnak hozzánk, és ahol mindenki megtalálja azt a varázslatot, amit keres.

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

A KORÁD-TRADE KFT. küldetése:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér

Győr LEDfal