győr led fal

győr led fal

96*576 cm méretű Győr LED fal / LED tábla rendszert installáltunk az OSP-ban

A kültéri, 3 mm pixeltávolságú Győr LED fal / LED tábla rendszert beltéren installáltuk. Megrendelőnk célja az volt, hogy a LEDfal / LED tábla rendszeren minél élesebben meg tudja jeleníteni a rendezvényt támogató vállalkozások reklámjait, logóit, fotóit és videóit.

A LEDfal rendszert a manapság egyre inkább elfogadott kültéri P3 LED modulokból építettük. A 3 mm pixeltávolság lehetővé teszi, hogy már 2-3 méter távolságból is szép vizuális élményben legyen részünk. A LED táblarendszer 312*1872 pixel (magasság*hosszúság) felbontás felbontás jó választásnak bizonyult.

Megrendelőnk jellemzően 3-6 osztásra osztotta fel a vezérlő szoftver segítségével a LEDfal rendszer felületét. Az 1872 pixel hosszban kényelmesen elfértek egymás mellett a logók és szöveges részek is. A Győr LED fal rendszer egy WIFI és UTP vezérlőegységet kapott, a feltöltés mindkettő megoldással gyors és egyszerű.

győr led fal

A Győrben található Olimpiai Sportpark: Egy újabb sport és szabadidő paradicsom

Győr városa ismert nem csak a gyönyörű városképéről és történelmi látnivalóiról, de a sportkedvelők számára is kiváló lehetőségeket kínál. Az Olimpiai Sportpark olyan helyszín, ahol a sport és a szabadidő összeér, és lehetőséget nyújt az aktív életmód és a minőségi pihenés szerelmeseinek. Ebben a blogbejegyzésben bemutatom neked ezt a fantasztikus létesítményt, ahol rövid időre a Győr LED fal rendszer is helyet kapott.

A sportpark létesítményei

Az Olimpiai Sportpark központi eleme egy modern multifunkcionális sportcsarnok ahol rövid időre a Győr LED fal rendszer is elhelyezésre került, amely alkalmas különböző sportesemények, tornák, koncertek és egyéb események megrendezésére. A csarnokban találhatóak edzőtermek, öltözők, valamint éttermek és büfék, hogy a sportolóknak és a látogatóknak is kényelmes legyen a tartózkodásuk.

A sportpark területén található továbbá többek között egy olimpiai méretű úszómedence, mely tökéletes az úszás szerelmeseinek és a vízitúrák kedvelőinek. Emellett teniszpályák, focipályák, kosárlabdapályák és konditerem is rendelkezésre állnak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb sporttevékenységet.

A célcsoport és a sportpark látogatói

Az Olimpiai Sportpark széles körű szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy különböző célcsoportok megtalálják az igényeiknek megfelelő sportlehetőségeket. Ideális helyszín lehet vállalkozóknak, akik csapatépítő tréningeket szerveznek, sportkluboknak, amatőr és professzionális sportolóknak, valamint a családok számára is, akik egy kellemes, aktív napot szeretnének eltölteni a szabadban.

A sportpark fontossága a helyi közösség számára

Az Olimpiai Sportpark nemcsak egy hely, ahol sportolhatunk, hanem erősíti a helyi közösséget is. Kiváló lehetőséget biztosít az emberek számára, hogy találkozzanak, kapcsolatokat építsenek és aktív életet éljenek. Sok sportesemény és torna kerül megrendezésre itt, amik közösségi összefogást eredményeznek és a városi élet vérkeringését teszik kiemelkedővé.

Összegzés – Győr LED fal / LED tábla rendszer

Az Olimpiai Sportpark a Győr városának büszkesége, és egyedülálló lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szeretik a sportot és az aktív életmódot. A modern létesítmények és a számos sportlehetőség biztosítják, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő tevékenységet. Látogass el a győri Olimpiai Sportparkba, és élvezd a sport és a szabadidő nyújtotta pozitív hatásokat!

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

A KORÁD-TRADE KFT. küldetése:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér