Újabb ETO LEDfal / VIDEÓfal eredményjelző rendszer installálás Győrben!

 

Egy közel 32 M2-es ETO LEDfal / VIDEÓfal eredményjelző rendszert már gyártottunk és telepítettünk Győrben az ETO megbízásából. A mostani megbízás egy kisebb méretű, 96*192 cm-es P5 (5mm pixeltávolság) termék installálása volt. A kettő eredményjelző rendszer méretben és felbontásban is eltér egymástól, az eredményjelző szoftver valamint a vezérlés viszont megegyezik. Mind a kettő rendszer esetében egy HDMI kimenetes vezérlőegységet alkalmaztunk.

 

Telepítés:

Úgy tartják akkor kell dolgozni, amikor jólesik. Nos, az időjárás nem volt kimondottan kegyes hozzánk, egész nap jól esett. Tekintettel a szakadó esőre, nagyon körültekintőnek kellett lennünk minden munkafolyamatnál. Tekintettel arra, hogy egy elektromos termékről beszélünk, amelynek megépítését a telepítés helyszínén kell befejeznünk, az eső csak nehezítette a feladatunkat. A 96*192 cm méretű, 5mm pixeltávolságú LED modulokból épített LEDfal / VIDEÓfal eredményjelző terméket 4,5 méter magasra kellett rögzítenünk egy futballpálya mellett található épület külső homlokzatára. Az emelőkosaras autót Benkovics András biztosította számunkra, ezúton is köszönjük neki, hogy a rossz idő ellenére is rendelkezésünkre állt, keressétek bizalommal a kosarasdaruzas.hu weboldalon keresztül.

 

ETO LEDfal / VIDEÓfal eredményjelző rendszer funkciók:

Eredményjelző rendszer termékeinknek amellett, hogy real time = valós időben tudunk eredményváltozást eszközölni rajta, van még egy kimondottan hasznos funkciója is: bevételt tud generálni. 

Mégis miként lehetséges ez?

A LEDfal / VIDEÓfal termékek fő funkciója a fotók és videók megjelenítése. Egy vállalkozás arra használja a LEDfalat, hogy a saját tevékenységét, szolgáltatását, termékeit jelenítse meg fotók és videók feltöltésével. Egy szervezet vagy egyesület akár értékesítheti is a LEDfal / VIDEÓfal felütetét az ott megjelenni kívánó cégek, vállalkozások részére, így a meccsre kilátogatók, vagy jobb esetben a tv nézők is láthatják reklámjukat.

 

Köszönjük az ismételt bizalmat, megrendelést a győri ETO-nak!

Fotók:

eto ledfal

eto led fal

eto led fal gyártás

eto ledfalgyártás

eto ledfal installálás eto ledkijelző eto ledfal építés

 

VIDEÓ:

 

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér