Bükfürdő LEDfal / VIDEÓfal rendszer

bukfurdo-ledfal

bukfurdo-ledfal

 

Bükfürdő LEDfal rendszer mérete

Megbízónknak konkrét elképzelése volt a méretet illetően. A LED fal magassága192 cm, szélessége 320 cm. Az is konkrét kérés volt, hogy a LEDfal rendszert egy állítható magasságú, fékezhető kerekes állványba kell építenünk, amelyet könnyedén mobilizálnak, továbbá egy meglévő ajtón megoldható a ki -és be mozgatása.

Bükfürdő LED fal felbontás

A konkrét elképzelések mellett a LED fal rendszer felbontása volt az egyetlen kérdéses pont. Kezdetben 3 LED modul alkalmazása vetődött fel, típus szerint a P5, P4, P3 termékek. A telefonbeszélgetések, valamint a helyszín megtekintését követően egyértelművé vált a feladat. Egy olyan LEDfal rendszert kell építenünk, amely 5 méteres távolságból nézve is szép vizuális megjelenést biztosít, legyen szó fotóról, videóról, vagy élőképről. A választás végül a nagyfényerejű, kültéri P3 LEDmodulra esett. A Bükfürdő LEDfal méretéből és a 3mm pixeltávolságú LED modulok alkalmazásával a LED fal rendszer felbontása 520*1040 pixel (magasság*szélesség).

Vezérlés

A Bükfürdő LEDfal rendszerbe egy WIFI / UTP / AUDIO / HDMI vezérlőboxot építettünk. A WIFI, valamint UTP a memóriába történő fotó és / vagy videó tartalomfeltöltésre szolgál. A HDMI alkalmazásával realtime (valós időben) jeleníthetjük meg, tükrözhetjük ki pl. a laptop monitorját a LED fal rendszerre. Az AUDIO kimenet egy 3,5 mm Jack aljzat, amely alkalmazásával hang kíséretében tekinthetjük meg a feltöltött videós tartalmat.

Videó

 

LEDfal / VIDEÓfal / LED eredményjelző termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

A KORÁD-TRADE KFT. küldetése:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Bisnode „A” tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk tagja a legmegbízhatóbb Magyar vállalkozások TOP 9%-nak.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervízháttér