Az Ausztriában telepített étterem Ausztia LEDfal elsődleges funkciója, az étlapon megtalálható ételek és italok megjelenítése fotó és videó formájában. Másodlagos, ámde nem elhanyagolható funkciója a hamarosan kezdődő foci EB élő vetítése. Az étterem-kávézó kettő Tulajdonosának 400 M2-es kültéri terasz áll rendelkezésére, a LED fal / VIDEÓfal méretének a homlokzati adottságok mellett a terasz méretével is passzolnia kellett. Nem építhettünk sem túl kicsi, sem túl hivalkodó méretű LED fal / VIDEÓfal rendszert, továbbá a terasz minden asztalától élvezhető vizuális élményt kellett nyújtania.

 

Az Ausztria LEDfal:

A LED modulok méretét, a 16:9 képarányt, valamint a fent említett igényeket mérlegelve, a választás egy közel 6 M2 felületű LEDfal / VIDEÓfal termékre esett. A 192*288 cm méretű LED fal rendszer a kültéri telepítések alkalmával már jól ismert P5 (5mm pixeltávolságú) LED modulokból építettük. A LEDfal és a legközelebbi asztal távolsága 7 méter, míg a LEDfal és a legtávolabbi asztal távolsága körülbelül 15 méter. A 192*288 cm méret, valamint a kültéri P5 LED modulok alkalmazása lehetővé teszi, hogy mindegyik asztaltól tökéletes minőségű vizuális élményt kapunk.

 

LEDfal vezérelhetőség:

A LED fal / VIDEÓfal trendszer több funkcióval bír.

Elsődleges funkciója az étlapon található választék megjelenítése fotó vagy videó formájában. Amennyiben a fotókat és videókat saját magunk szerkesztjük és töltjük fel, ebben az esetben az általunk biztosított szoftver használata szükséges. Ennek a szoftvernek a használata szükséges továbbá a ki-be kapcsolási idők megadásához, valamint a fényerő szabályozásához. Ezen esetekben, az adatátvitel a laptop –> vezérlőegység –> LEDf al „útvonalon” történhet vezeték nélküli hálózaton, vagyis WIFI, vagy UTP kábelen keresztül.

A LEDfal másodlagos funkciója, a laptop, asztali PC, tv, videókamera képének továbbítása a LEDfal rendszerre, valós időben. Ennek megvalósításához egy olyan vezérlőbox szükséges, amely rendelkezik HDMI kimenettel. Ebben az esetben nem szükséges a vezérlő szoftwert alkalmazni. Amint a laptopot, asztali PC-t, tv-t, videókamerát összekötjük a vezérlő box-al egy HDMI kábellel, a LEDfal rendszeren az adott eszköz képét látjuk. Az Ausztriában telepített LEDfal -ra, az étteremben elhelyezett tv képét fogják „kitenni”. Amit az étteremben tartózkodó vendégek látnak a tv-n, ugyan azt fogják látni a teraszon helyet foglaló vendégek is, 6 M2 felületen.

A vezérlő box rendelkezik Audio kimenettel is, amennyiben hangfalat csatlakoztatunk a box-hoz, úgy hang kíséretében élvezhetjük a foci EB-t.

 

Ausztria LEDfal paraméterek:

  • kivitel: kültéri
  • rögzítés: kültéri homlokzatra
  • vezérlés: WIFI / UTP /HDMI
  • videófelület: 192*288 cm (magasság*szélesség)
  • kerettel növelt méret: 197,2*293,2 cm 
  • pixeltávolság: 5 mm
  • felbontás: 384*576 pixel

 

LEDfal fotók:

ausztria ledfal

ausztria ledfal gyártás

ausztria ledfal építés

ausztria ledfal installálás

 

LEDfal videók:

 

Ledfal / videófal termékeinket kedvenc mottónk szellemében készítjük Önöknek:

„Találkozni – jó kezdés. Tárgyalni – haladás. Együtt is dolgozni – siker”

Küldetésünk:

„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket.”

Szakértő Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, legyen szó termék információ kérésről vagy vezérlő program segítségnyújtásról.

Ledfalgyartas.hu – Felmérés | Személyes konzultáció | Tervezés | Gyártás | Kivitelezés | Teljeskörű garancia | Megbízható szervizháttér